Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
20.12.2013 21:33

Фінанси і призиви

Незалежний фінансовий радник

Давайте всі дуже уважно будемо відноситися до призивів, які стосуються фінансової сфери.

Заразв Україні непроста політична та економічна ситуація, в переважній більшостіукраїнці, які знаходяться на Євромайданах по всій території нашої держави, висловлюютьсвою думку, що до ситуації в країні. Вони точно не стоять там за опозиційнихлідерів, які є рупорами масс, які вийшли на вулицю. Люди вийшли не за ЮліюТимошенко, а за ті зміни, які вони хочуть і очікують від влади. Влада усюдиоднакова, вона думає тільки про себе.

 Натлі цих подій, неординарно виглядають заклики бойкотувати деякі фінансовіорганізації. Думаю, що ці «креативні ідеї» не тільки будуть загострюватиполітично-економічну ситуацію, але можуть довести ситуацію до фінансовогоколапсу в країні. Ці «закликачі» не розуміють одного, а може навпаки всепрекрасно розуміють, що якщо фінансова система почне рушитися, то вона болячеударить по всім її мешканцям, як по тим, хто підтримує один напрямок так і потим, хто підтримують інший напрямок розвитку країни. Це не просто бойкоттоваровиробника чаю, чи печива, це є фінансова кровоносна система держави,судини якої щільно між собою зв’язані, і витік з одної судини, може ослабитивесь організм.

Давайтеприпустимо ситуацію, коли дійсно вкладники почнуть розривати свої депозитні договориз такими банками. Потім дані фінансові установи виходять на міжбанк і починаютьпозичати там, їх колеги одразу піднімуть ставку на кредитні кошти. Також в цейчас, дані банки почнуть піднімати депозитні ставки на свої депозитні продукти.Якщо ці кроки не допоможуть,то вони звернуться до НБУ за рефінансуванням. Явпевнений, що НБУ дасть їм потрібні кошти, згадайте недавне минуле. НБУ, так, якгрошей вільних нема, тупо їх надрукує у себе. Витік цих грошей до кінцевогоспоживача, спричинить інфляцію, що в свою чергу, вдарить по всим нам.

Комуце потрібно, нехай кожен розбирається сам, але я точно знаю, ті хто до цьогозакликає, тримає свої кошти в валюті, чи взагалі у цих людей гроші знаходятьсяне в цій країні.

Давайтевсі дуже уважно будемо відноситися до призивів, які стосуються фінансовоїсфери.

Фінансилюблять спокій. 

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи