Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.04.2021 21:44

Влада дозволила розпродаж землі іноземцям!

Експерт з питань соціальної політики

Тепер захистити Українську Землю можуть лише українці

Влада відкрила розпродаж землі іноземцям! Зе-влада цинічно  протиснула  таки дозвіл на її купівлю іноземцями. Тепер українську землю захистити можуть лише самі українці – на референдумі.
Ухваленно антиукраїнський законопроєктт №2194. Слуги та їх посіпаки з ЄС, Голосу, За майбутнє, групи Довіра ухвалили зміни до Земельного кодексу, якими позбавили українців права володіти своєю сільськогосподарською землею. 
Ухвалений закон зняв останні запобіжники від розпродажу землі іноземцям – як фізичним, так і юридичним особам – та скасував заборону на продаж особливо цінних земель. Тепер дозволено передавати та продавати право оренди без погодження із власником паю, надаючи переважне право на купівлю землі особам, які збираються займатися видобутком корисних копалин, змушуючи селян, які обробляють землю на основі права користування та довічного володіння, викупити свої городи за ринковою вартістю, конкуруючи із закордонними банками.
Слід нагадати, як президент обіцяв, що проведе референдум і запитає в людей, чи продавати землю іноземцям і чи взагалі продавати її. Сьогодні без будь-яких референдумів у нас із вами забрали 72% території України. Саме стільки складає сільськогосподарська земля. Нам більше не буде належати не лише земля. Українцям не будуть належати врожаї, прибутки від своєї землі, народу не буде належати нічого на нашій землі і навіть під нею. Бо нас щойно 284 депутати продали – на вимогу президента. Бо він особисто на чолі цього всього стоїть.
Нинішня владна команда змогла прийти до влади за підтримки кланових олігархічних утворень і тепер виконує їхні забаганки, розпродаючи землю, стратегічні об’єкти, газо- й нафтопроводи, надра. Проте, український народ  з цим не погодиться!
Референдум, який організовують люди  – остання можливість захисти українську землю.
Прокиньтеся українці, і ви побачите, що з вами роблять. Якщо ви себе й Україну зараз не захистите, не буде ні України, ні української нації. Саме зараз нас позбавляють основи нашої державності, нашої самостійності і взагалі права нашого народу на існування!
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]