Про автора

Заір Юсупов Головний інвестиційний стратег, Генеральний директор в компанії IQ Smart Capital
https://www.facebook.com/iqsc.fund/

Професійна діяльність. Головний інвестиційний стратег, Генеральний директор в компанії IQ Smart Capital.

Спеціалізуюсь на розробці індивідуальних інвестиційних стратегій, фінансовому інжинірингу та управлінні ризиками портфельних інвестицій. Область компетенції включає дослідження та аналіз макроекономіки США, Єврозони та Китаю, аналіз фондового ринку та компаній для інвестиційних цілей (методи Top-Down і Bottom-Up).

Маю значний досвід у розробці кількісних інвестиційних стратегій, Smart-Beta стратегій та стратегій відносної прибутковості. Розробив власну модель штучного інтелекту для диверсифікації ризику і управління активами у портфелі інвестора. Багаторічний досвід у керівництві бізнесом, підприємець з 25-річним стажем.

З 2006 року був засновником та генеральним директором своєї власної компанії Project Management Group, яка займалася будівництвом та дизайном приватних будинків, медичних клінік та інших об'єктів цивільної інфраструктури.

З квітня 2023 року керую власною компанією IQ Smart Capital, яка спеціалізується на наданні послуг Private Wealth Management, фінансовому інжинірингу і консалтингу для заможних клієнтів.

Освіта. Здобув освіту в управлінні інвестиціями та фінансах в бізнес-школі MIM-Kyiv. Навчався в бізнес-школі Tepper при Carnegie Mellon University (США). Має ступінь МВА від бізнес-школи MIM-Kyiv, ступінь магістра права, бакалавра фінансового та банківського права.

Контакти
E-mail: [email protected]