Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
14.03.2022 11:47

Чи надаються зараз адміністративні послуги

Голова Державної інспекції містобудування України (2020-2021)

Інформація щодо надання адміністративних послуг та видачі документів дозвільного характеру на час воєнного стану в Україні

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28.02.2022 № 165, зупинено строки надання адміністративних послуг та строки видачі документів дозвільного характеру на час воєнного стану в Україні.

При цьому, зупинені строки будуть поновлені у місячний строк після припинення чи скасування воєнного стану на відповідній території України.

Також, Державна регуляторна служба України (далі - ДРС) надала роз’яснення «що у разі можливості (безпекова ситуація дозволяє) видача документів дозвільного характеру та ліцензій здійснюється у строки встановлені законом.

Крім того, ДРС вважає висловити таку позицію: документи дозвільного характеру та ліцензії, термін дії яких закінчується в період воєнного стану, вважати такими, що продовжили свою дію на всій території України на період дії воєнного стану та протягом двох місяців з дня його закінчення.».

Примітка: ознайомитись із вищезазначеними постановою КМУ та роз'ясненням ДРС можна натиснувши на їх згадування у тексті цієї публікації.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]