Про автора

Юрій Васильченко Голова Державної інспекції містобудування України (2020-2021)

Професійна діяльність. З травня 2020 по березень 2021 - голова Державної інспекції містобудування України.

З березня по травень 2020 року очолював Державну архітектурно-будівельну інспекцію України.

З січня 2013 року по березень 2020 року працював в Державній архітектурно-будівельній інспекції України. Був начальником Управління методології і контролю планових перевірок та заступником начальника Управління – начальник відділу з питань обстеження та паспортизації Управління ліцензування, обстеження та паспортизації.

До цього працював в Кабінеті Міністрів України, Міністерстві регіонального розвитку та будівництва України, державній будівельній компанії та науково-дослідному проектному інституті.

Освіта. У 2020 році закінчив з відзнакою Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування", отримав диплом магістра.

З 2006 по 2010 роки навчався в Криворізькому технічному університеті, де здобув вищу освіту: дипломи бакалавра ("Будівництво") та магістра ("Промислове і цивільне будівництво").

З 2001 по 2006 роках навчався в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, де здобув вищу освіту: дипломи бакалавра ("Механіка") та спеціаліста ("Механіка").

 

Контакти
E-mail: [email protected]