Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.03.2018 14:34

Столітня діяльність Українського Червоного Хреста

Професійна благодійність

До такої величної дати червонохресна організація підходить з найвищим рівнем довіри у громадян з-поміж інших вітчизняних неприбуткових організацій, а також у статусі лауреата Національного конкурсу "Благодійна Україна"

У 2018 році Товариство Червоного Хреста України відзначає своє 100-річчявід початку діяльності. Історія нашої організації сповнена різних драматичнихта радісних сторінок – всі вони відображають відповідні розділи минулого нашоїкраїни, оскільки Червоний Хрест завжди був опорою для держави у вирішеннігуманітарних, медичних та соціальних викликів.

ert-urcs.jpg

І ця робота не залишається поза увагою суспільства. Приємно, що на початкуювілейного року своєї діяльності Товариство отримало чудовий подарунок відгромадян – Український Червоний Хрест користується найбільшою довірою тавпізнаваністю з-поміж вітчизняних громадських і благодійних організацій, цезасвідчили результати дослідженняCoreStone та GFK Ukraine. Крім того, наша організація найбільше приваблюєлюдей до надання пожертв.

fa-urcs.jpg

Ще одним свідченням ефективної діяльності Товариства Червоного ХрестаУкраїни стали результати Національного конкурсу «Благодійна Україна-2017». Зарішенням експертів в сфері філантропії Українських Червоний Хрест ставлауреатом цього престижного конкурсу та виборов спеціальну відзнаку заособливий внесок у вирішення соціальних проблем в Україні. Без сумніву, такевизнання є відмінною оцінкою роботи волонтерів та співробітників Товариства повсій країні.

blagoua-urcs.jpg

Квітень місяць цього року буде особливим для Червоного Хреста, оскількипротягом всього місяця по у всіх куточках України планується проводититематичні заходи та акції до 100-річчя організації. А сама дата 18 квітня 2018року – день утворення Товариства Червоного Хреста України – внесена до перелікупам’ятних дат та ювілеїв, відповідно до Постанови Верховної Ради України.

До столітнього ювілею Національним банком України буде випущено монетуноміналом 5 гривень, а Укрпошта випустить тематичну марку. Цього року також маєбути презентований фільм про волонтера Товариства Андрія Сулеймана, що знятийза фінансування Державного агентства України з питань кіно.

Проте, ми не зупиняємось на досягнутому, а впевнено крокуємо вперед долаючивідмітку «перше століття діяльності». Наша організація йде шляхом розвитку таудосконалення, аби якомога ефективніше задовольняти потреби найбільш вразливихкатегорій населення, навчати людей турботі про себе та оточуючих, сіяти зернаповаги й милосердя, зупиняти конфлікти та досягати компромісів. Наші дверізавжди відкриті для однодумців, які так само як і ми бажають робити цей світкращим задля процвітання сучасників та наступних поколінь.

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи