Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.03.2018 14:34

Столітня діяльність Українського Червоного Хреста

Професійна благодійність

До такої величної дати червонохресна організація підходить з найвищим рівнем довіри у громадян з-поміж інших вітчизняних неприбуткових організацій, а також у статусі лауреата Національного конкурсу "Благодійна Україна"

У 2018 році Товариство Червоного Хреста України відзначає своє 100-річчя від початку діяльності. Історія нашої організації сповнена різних драматичних та радісних сторінок – всі вони відображають відповідні розділи минулого нашої країни, оскільки Червоний Хрест завжди був опорою для держави у вирішенні гуманітарних, медичних та соціальних викликів.

ert-urcs.jpg

І ця робота не залишається поза увагою суспільства. Приємно, що на початку ювілейного року своєї діяльності Товариство отримало чудовий подарунок від громадян – Український Червоний Хрест користується найбільшою довірою та впізнаваністю з-поміж вітчизняних громадських і благодійних організацій, це засвідчили результати дослідження CoreStone та GFK Ukraine. Крім того, наша організація найбільше приваблює людей до надання пожертв.

fa-urcs.jpg

Ще одним свідченням ефективної діяльності Товариства Червоного Хреста України стали результати Національного конкурсу «Благодійна Україна-2017». За рішенням експертів в сфері філантропії Українських Червоний Хрест став лауреатом цього престижного конкурсу та виборов спеціальну відзнаку за особливий внесок у вирішення соціальних проблем в Україні. Без сумніву, таке визнання є відмінною оцінкою роботи волонтерів та співробітників Товариства по всій країні.

blagoua-urcs.jpg

Квітень місяць цього року буде особливим для Червоного Хреста, оскільки протягом всього місяця по у всіх куточках України планується проводити тематичні заходи та акції до 100-річчя організації. А сама дата 18 квітня 2018 року – день утворення Товариства Червоного Хреста України – внесена до переліку пам’ятних дат та ювілеїв, відповідно до Постанови Верховної Ради України.

До столітнього ювілею Національним банком України буде випущено монету номіналом 5 гривень, а Укрпошта випустить тематичну марку. Цього року також має бути презентований фільм про волонтера Товариства Андрія Сулеймана, що знятий за фінансування Державного агентства України з питань кіно.

Проте, ми не зупиняємось на досягнутому, а впевнено крокуємо вперед долаючи відмітку «перше століття діяльності». Наша організація йде шляхом розвитку та удосконалення, аби якомога ефективніше задовольняти потреби найбільш вразливих категорій населення, навчати людей турботі про себе та оточуючих, сіяти зерна поваги й милосердя, зупиняти конфлікти та досягати компромісів. Наші двері завжди відкриті для однодумців, які так само як і ми бажають робити цей світ кращим задля процвітання сучасників та наступних поколінь.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]