Про автора

Владислав Шелоков Професійна благодійність
http://shelokov.kyiv.win/

Професійна діяльність. Я людина з активною життєвою позицією, яка певний час працювала на державній службі, а тепер – в громадському секторі.

Здобувши вищу освіту, присвятив чудові роки свого студентського життя реалізації соціальних проєктів для молоді, а також громадському контролю за органами державної влади.

Благодійність моє захоплення та робота, якою займаюсь вже понад 7 років, впроваджуючи в життя соціальні та благодійні проєкти. У вільний час я допомагаю реалізовувати інші неприбуткові соціальні ініціативи, які мають покращити наше життя, привернути увагу населення до найактуальніших проблем, які можна вирішити лише спільними зусиллями.

Особливість мого життя, як громадського активіста, полягає в активній роботі при консультативно-дорадчих структурах органів державної влади, зокрема, Громадській раді при Міністерстві освіти і науки України та Громадській раді при Міністерстві культури України.

Я зацікавлений та завжди відкритий до співпраці з громадськими організаціями та органами самоорганізації населення. Хочу спільно з небайдужими людьми розвивати цікаві проєкти задля розбудови громадянського суспільства в нашій державі та надання дієвої допомоги тим, хто її потребує.

Наприкінці 2014 року ми з однодумцями створили громадську організацію "Сучасний Світ Молоді", що активно працює та захищає інтереси молодих українців і зараз.

З 2016 року я працюю у сфері професійної благодійності та реалізації соціальних ініціатив – спочатку в Товаристві Червоного Хреста України, а з 2018 року в частині найбільшої світової мережі благодійних організацій Caritas, а саме в МБФ "Карітас України", що понад 26 років реалізовує благодійні проєкти в нашій державі. За ці роки Карітас став безумовним лідером вітчизняної професійної благодійності, тримаючи лідерство серед найбільш ефективних та прозорих неприбуткових організацій України. 

Контакти
E-mail: [email protected]