Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.12.2014 08:52

Весь спектр молодіжного життя ОНЛАЙН!

Професійна благодійність

Існує певний інформаційний вакуум щодо позитивних новин від молоді, що аж ніяк не означає, що вони неуспішні та непродуктивні. Проаналізувавши події з життя шкіл та молодіжного середовища кожен зможе переконатись, що є имало приводів для гордості та прикла

logo2.jpg

Де можна знайти інформацію про шкільне життя міста Києва, про його цікаві заходи та події? Як часто ми читаємо про перемоги наших школярів в міжнародних олімпіадах, конкурсах, змаганнях?

Справді, існує певний інформаційний вакуум щодо позитивних новин від молоді, що аж ніяк не означає, що вони неуспішні та непродуктивні. Проаналізувавши події з життя шкіл та молодіжного середовища кожен зможе переконатись, що тут є не лише про що писати та говорити, а більше – чимало приводів для гордості та прикладів для наслідування іншими.

Зрозуміло, зараз непростий час і, здається, є події більш резонансні та актуальні для висвітлення, проте є чимало дітей, їх батьків, вчителів та управлінців, які хочуть популяризувати успіхи дітей України, спонукати молодь до роботи над собою, формуючи перспективний завтрашній день. Однак, чи є де ці приклади демонструвати?

Ми вирішили створити веб-портал, що проілюструє весь спектр життя дітей, відкриє світ молоді для всіх, кому цікаві позитивні досягнення українців вже сьогодні. При чому, ми не обмежимось лише інформаційною складовою, ми додамо комунікаційну складову та безліч супутніх сервісів, що дозволить зробити перебування на сайті для відвідувачів не лише пізнавальним та інформативним, але й цікавим, корисним та продуктивним.

Наразі, проходить тестування готової платформи і запуск першого розділу. Ми віримо в успіх проекту, його актуальність та перспективу. Долучайтесь вже зараз до Світу Молоді, відкрийте для себе усі прояви життя українців від 0 до 18 років.

Всі питання та відгуки із задоволенням приймаю за адресою [email protected]

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]