Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.03.2016 13:38

Дискусійний клуб «НЕП»: єднання громади заради порятунку держави

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Кожен громадян України має право самостійно обирати свою позицію в суспільстві: бути гравцем чи спостерігачем.

Чергова зустріч нашого дискусійного клубу була присвячена визначенню принципів об’єднання українського суспільства з метою вирішення невідкладних питань подолання критичної для України ситуації.  

Учасники дискусії дійшли згоди щодо необхідності створення загальнонаціонального руху спрямованого на порятунок України. Громада має об’єднатися для подолання ключових проблем, що заважають нашій країні вийти на шлях сталого розвитку.

Для всіх нас очевидно, що сьогодні наші громадяни мають глибоку недовіру до влади і констатують практично повну відсутність «зворотнього зв’язку» з можновладцями у врегулюванні проблемних питань повсякденної життєдіяльності.

Велика кількість громадських організацій і добровольчих об’єднань функціонують фактично у правовому вакуумі, не мають реальних важелів впливу на законодавчу і виконавчу владу і, як наслідок, не можуть досягти реальних результатів своєї суспільно корисної діяльності.    

Початковим завданням є консолідація вже напрацьованих проектів та досвіду в різних сферах суспільної активності та активне залучення широких верств населення до державно-громадського діалогу. Адже кожен громадян України має право самостійно обирати свою позицію в суспільстві: бути гравцем чи спостерігачем.

В українців, як справжніх засновників цієї держави, є законне право скористатися можливістю встановлення вигідних та справедливих правил життєдіяльності нової України.

Тому сьогодні найважливішим завданням для нас є КОНСОЛІДАЦІЯ суспільства. Лише за умови об'єднання напрацьованого досвіду в єдиний цілісний загальнонаціональний рух, ми зможемо захистити Батьківщину та зберегти її територіальну цілісність.

Теги: НЕП
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]