Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.03.2016 13:38

Дискусійний клуб «НЕП»: єднання громади заради порятунку держави

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Кожен громадян України має право самостійно обирати свою позицію в суспільстві: бути гравцем чи спостерігачем.

Чергова зустрічнашого дискусійного клубу була присвячена визначенню принципів об’єднанняукраїнського суспільства з метою вирішення невідкладних питань подоланнякритичної для України ситуації.  

Учасникидискусії дійшли згоди щодо необхідності створення загальнонаціонального рухуспрямованого на порятунок України. Громада має об’єднатися для подоланняключових проблем, що заважають нашій країні вийти на шлях сталого розвитку.

Для всіх насочевидно, що сьогодні наші громадяни мають глибоку недовіру до влади і констатуютьпрактично повну відсутність «зворотнього зв’язку» з можновладцями уврегулюванні проблемних питань повсякденної життєдіяльності.

Великакількість громадських організацій і добровольчих об’єднань функціонують фактичноу правовому вакуумі, не мають реальних важелів впливу на законодавчу івиконавчу владу і, як наслідок, не можуть досягти реальних результатів своєї суспільнокорисної діяльності.    

Початковимзавданням є консолідація вже напрацьованих проектів та досвіду в різних сферахсуспільної активності та активне залучення широких верств населення додержавно-громадського діалогу. Адже кожен громадян України має право самостійнообирати свою позицію в суспільстві: бути гравцем чи спостерігачем.

В українців,як справжніх засновників цієї держави, є законне право скористатися можливістювстановлення вигідних та справедливих правил життєдіяльності нової України.

Тому сьогодні найважливішим завданням для нас єКОНСОЛІДАЦІЯ суспільства. Лише за умови об'єднання напрацьованого досвіду в єдинийцілісний загальнонаціональний рух, ми зможемо захистити Батьківщину та зберегтиїї територіальну цілісність.

Відправити:
Теги: НЕП
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи