Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.10.2012 12:39

"Стара" рада прийме бюджет та оновить Кабмiн?

Засновник "Медіа-Трейд Україна"

Верховна Рада України може зібратися на внепланове засідання 6 листопада. Можливо це випадковий збіг обставин, проте саме після виборів новий склад Ради ще не стигне прийняти присягу, а вже майже колишні народні обранці матимуть змогу приймати важливі для

Верховна Рада України може зібратися на внепланове засідання 6 листопада. Можливо це випадковий збіг обставин, проте саме після виборів новий склад Ради ще не стигне прийняти присягу, а вже майже колишні народні обранці матимуть змогу приймати важливі для країни рішення. 

На порядку денному пророкують три важлві питання: прийняття бюджету України на 2013 рік, продовження мораторію на продаж землі. До речі, треба сказати, що земельне питання - це єдине, в чому народні депутати дослухались думки народу і скоріше за все заборона на продаж української землі буде продожена. А от що чекатиме країну в бюджеті - повна загадка. Так само як і поспішність розгляду цього питання саме діючим нині складом Верховної Ради. 

І, нарешті, третє питання найбільш цікаве.  На засідання запрошений діючий голова Національного банку України пан Арбузов. Саме його в кулуарах вже деякий час називають наступним Прем'єр-міністром України. Тож, купуйте фото нового очільника уряду, панове!  
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]