Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.03.2022 12:14

Питання, яким ворог може нас почати розколювати в найближчий час

Українці та українська влада перед непростим вибором найближчого майбутнього

Певно, найближчим часом інформаційний простір що в Україні, що за кордоном буде масово переповнюватися публікаціями про запас міцності росії і що краще поганий мир ніж війна.

Всі ми разом із президентом та нашими союзниками зараз перед непростим вибором: підписувати домовленість з вбивцями-росіянами і йти на певний компроміс, або вступати в більш затяжну війну до капітуляції ворога.

При підписанні компромісного договору велика частина українців будуть праві наголошуючи на кількості вбитих та поранених, життями яких заплачено за свободу від Росії, за майбутнє звільнення Криму та Донбасу. До того ж Росія і після підписання договору все одно продовжить курс на знищення України.

При обранні варіанта затяжної війни потрібно розуміти, що наш рівень життя впаде на роки, продовжаться вбивства, а без стабільної економічної та військової підтримки від союзників нам самим буде дуже важко.

Особисто я за варіант домовленостей із Заходом і припинення існування Росії в нинішньому її форматі. Інакше РФ не облише намагання нас завоювати і вбивати українців.

Думаю, в Кремлі чудово розуміють все зазначене і без внутрішніх шпигунів в Україні, бо це лежить на поверхні.

Дуже сподіваюся, що наші союзники мають гарні розвіддані та готові будуть витрачатися і надалі для переформатування країни-агресора та підтримки України в довгостроковій перспективі.

Дай Боже нам всім єдності та перемоги на справедливих для України умовах. Вільні люди цього варті.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]