Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.03.2012 15:53

Біло-блакитні розпочали примусові "екзит-пули"?

Міністр юстиції України (2014-2019)

За два роки перебування біло-блакитних при владі їхній рейтинг та відповідно рейтинг Віктора Януковича впав у 7 разів.


За два роки перебування біло-блакитних при владі їхній рейтинг та відповідно рейтинг Віктора Януковича впав у 7 разів. Якщо в 2010 році чинного президента підтримувало 48,95% громадян, то станом на сьогодні їх набереться щонайбільше 7,8%. Більше того, незадоволення людей антинародною політикою нинішньої влади сягнула тої критичної точки, коли 64,4% українців відверто заявляють, що більше ніколи не хочуть бачити при владі Партію регіонів та її представників.
Чинна влада бачить радикальні настрої людей та передчуває неминучий програш на майбутніх парламентських виборах Проте всіма руками продовжує чіплятися за посадові крісла, з яких от-от має злетіти. У цій боротьбі за місце біля «годівниці» у хід ідуть як законні, так і відверто протизаконні методи.
Так, нещодавно мені до рук потрапив документ, який направив відділ освіти виконавчого комітету Малинської міської ради Житомирської області директорам місцевих шкіл. Згідно нього у кожній школі має бути проведене «дослідження громадсько-політичних настроїв працівників». Насправді під цим формулювання криється банальне анкетування, тільки от мета його - у «завуальованій» формі з’ясувати, хто саме навпроти якої політичної сили поставить галочку у день парламентських виборів. А точніше – виявити у колективі «білих ворон», які не ставитимуть «плюсик» навпроти біло-блакитних навіть попри команду «згори». Текст анкети робить процес виявлення «інакомислячих» елементарним. Незважаючи на те, що опитування анонімне, у анкетах містяться такі пункти, як «Стать», «Вік» та «Рід занять». Тому у селищному шкільному колективі, який загалом складається з 5 вчителів, для того, щоб за цими трьома параметрами з’ясувати, де чия анкета, вистачить 2 хвилин.
Оскільки підсумки анкетування директори шкіл мали подати у відділ освіти до 10-го лютого, цілком реально, що вже сьогодні біло-блакитні мають повну інформацію про політичні уподобання освітян. Та визначилися, на кого саме треба буде «натиснути» під час парламентських виборів. Маю надію, що наші освітяни «розкусили» наміри чинної влади та поставлять «хрестик» у бюлетні по совісті - навпроти свого свідомого вибору.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]