Про автора

Олена Можайкіна Адвокат, медіатор, кандидат психологічних наук, доцент

Професійна діяльність. Адвокат, медіатор, кандидат психологічних наук, доцент.

В 1998 р. почала працювати юрисконсультом в КП "Київтеплокомуненерго".

З 1999 р. по 2017 р. працювала доцентом кафедри цивільного та трудового права Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова. Викладацьку діяльність поєднувала з практичною юридичною діяльністю в різних бізнес-структурах на посаді юрисконсульта.

З 2017 р. працює доцентом кафедри міжнародного приватного, комерційного та цивільного права Київського національного торговельно-економічного університету.

З 2018 р. займаюсь адвокатською діяльністю.

Напрямки діяльності: професійна правова допомога в сімейних, цивільних, господарських, корпоративних і трудових відносинах, експерт з врегулювання конфліктів (спорів).

Освіта. У 1997 р. закінчила Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова (музично-педігогічний факультет) та отримала кваліфікацію вчитель музики та викладач вокалу.

У 2004 р. закінчила Національну академію внутрішніх справ України та отримала кваліфікацію юрист.

У 2010 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата психологічних наук (спеціальність 19.00.06 – Юридична психологія).

У 2017 р. пройшла навчання за програмою "Медіація для юристів" (DAA – Німецька академія адвокатів).

У 2018 р. пройшла навчання за програмою "Медіація" (Освітній центр позасудового вирішення спорів м. Кошице, Словацька Республіка).

Контакти
E-mail: [email protected]