Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.10.2020 16:38

Не оббріхуйте мертвих, захищаючи терористів, панове начальники...

Цинізм не знає кордонів, коли вони підло служать Московії

Така неймовірна, страшенна біда розігралася на Луганщині, на додачу до того, що принесли ці істеричні вигуки «Путін – пріді, пАрядок наведі!», а також вступ регулярних військових окупаційних підрозділів під маскою буцімто органів мгб бойовиків, на наші віковічні території. Пограбовано, знищено весь східний край України. Кращі підприємства зметені вогнем і мечем, їхні верстати й обладнання вивезені до ерефії. Тепер терористи все зачищають до кінця, затирають сліди злочинів – на загарбаних і наших територіях спалюють усе, що горить.
Палають ліси і населені пункти Луганщини. Рятуючи людей, поліція пустила мікроавтобус, щоб підібрати живих у цьому пеклі. Люди з полум’я вискакують з котами, собаками, пожитками. Бабка проситься з цапком. «Пустіть, бо згорить…».
Обізвався верховний головнокумандувач, насередині тій матері. Підкотивши очі під стелю, наче в тумані, заявляє, що він не пов’язує виникнення пожеж із обстрілами луганських бойовиків українських територій. Каже про це, знаходячись у Рівному.
А добу тому, у Станично-Луганській райдержадміністрації з посиланням на місцевих жителів повідомили, що незаконні формування Росії на Донбасі здійснили обстріл лісового масиву, в результаті чого виникли нові осередки пожежі. Глава держави сьогодні, із рівного, фактично спростовує цей факт. Мовляв, це брехня.
Далі. У штабі ООС заявили, що військові ЗСУ та рятувальники ДСНС сьогодні продовжують локалізувати пожежі, "спричинені напередодні ворожими збройними провокаціями із застосуванням трасуючих куль". Три останніх слова хочу підкреслити особливо! Це пряма мова керівництва оборони регіону. Наш маленький Сталін, надувається, корчить губу і ще раз каже, що й це, мовляв, не відповідає дійсності.
Вогонь
          
             Після пострілів трасуючими кулями в епіцентрі подій.
Нарешті, найдраматичніше з цього регіону: у результаті обстрілів терористів, страхітливих пожеж, які виникли від пострілів трасуючими кулями, при захисті і порятунку свого бідняцького майна уже загинуло ДЕВ’ЯТЕРО (!) громадян України. А ось цей, як мені видається, з огляду на те, що він плете з державного амвона, не сповна адекватний чоловік, м’яко кажучи, пояснює: це, мовляв, х***я. Ось його пряма мова щодо нинішньої ситуації на Луганщині: «… ми навчилися справлятися з усіма пожежами дуже швидко, не втрачаючи людей...»
Девять загиблих насправді, а воно стверджує, що Україна людей на пожежах, які, мовляв, виникли самі по собі (ви чули таке!), не втрачає. Якесь безумство!
Де ви, герої партизани? Чому мовчиш, пригноблений український народе, коли триває жахливе, бузувірське виправдання агресії московитів проти України, відверте знищення наших людей, територій і помешкань, наших багатств? Скільки ще триватиме це безумство?
Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи