Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
10.08.2016 18:39

UA:Перший – раша-фронт проти України

Чому за кошти українських платників податків нас активно роками годують угро-фінськими нарєчіями? Навіщо раша за гроші наші?

                Скільки літ уже триває все це манкуртне дикунство: тільки вмикаєш так званий Перший національний телеканал України, а там раша, і лише сама раша. Гидка, отруйна. З Олімпійських ігор практично всі репортажі в ці дні ведуться окупаційною мовою. Таке сьогодні (10 серпня ц.р.) було між 15 та 16 годинами, коли транслювалися змагання велосипедистів. Москомовний недоумок аж захлинався слюною, коли розповідав про рашівську спортсменку, яку там спершу відсторонили за вживання допінгу, а потім начебто допустили до змагань і вона, буцімто, без тренувань увірвалася в медальний залік. (Ви посмотрітє, как она улибаєтся! Она учень удівліна своєй блєстящей побудой!) Яка, мовляв, краса, велич, яка сила! Замало, не слава Путіну звучить під кінець передачі. Щоб ви здохли разом зі своїми такими героїнями. І все це транслюється, підкреслю, рекламується за кошти українських платників податків. Невже це все мають дивитися на передовій ті, хто сидить з автоматами готовими до бою у бліндажах, поранені, без рук, без ніг наші герої?! Батьки і діти тих, хто поліг на боях битви в Донбасі. Для недоуків з Першого телеканалу нагадаю, що там полягло понад десять тисяч українців. Яке святотатство…

                Десь там є, сидить і все це дивиться якийсь Алазанія, котрий керує всім цим русифікованим дійством. З огляду на те, що цей пан на свою посаду призначений ще в березні 2014 року, то, будьте певні, уже нічого не зміниться. Вся московщина буде й далі процвітати. Вони там не можуть ніяк зрозуміти, що їхня московщина уже поперек горла в державі, яку складає понад 85-90 відсотків (без зрусаченого Криму та Донбасу)  українці.

                Вмикаю телеканал після 17.00. Показують змагання по кінному спорту. Та ж сама антиукраїнська пісня. Знову коментар рашен федерайшен. О 17.52 знову заслинений москаль торочить про змагання велоспортсменів. Вмикаю о 18.18 – звучить московітська…

                Ви там справді подуріли, чи що?

                Думаю, коли немає в редакціях НТКУ журналістів-коментаторів з певних видів спорту (але як ви готувалися до Олімпійських ігор, звідки заплановано десятки годин репортажів на добу?) показуйте лише картинку. Українці толкові люди, самі розберуться, що й до чого. Або ж вмикайте репортажі поляків, словаків, болгарів, якщо вже такі повні бездарі сидять на вулиці Мельникова в Києві.

                А спробуйте дізнатися, друзі, хто нині в складі керівництва НТКУ, хто відповідає за це окупаційне дійство? Не знайдете. Можна моментально визначити, хто керує відділенням НТКУ в Донецьку, Луганську, Львові, Харкові, а ось в центральному апараті – інкогніто.   Принаймні, я цього дізнатися не зміг. Словом, одна Алазанія…

                Цю рашконтору треба закривати. Гнати в шию нинішніх прихованих московітів у висотній конторі телевишки. Принаймні, хоча б те, як це зробили свого часу з одним московітом нардепи від «Свободи». Оскільки нині у Верховній Раді немає на кого покладатися, треба організовуватися людям з громадянських рухів. Відвертій телемосковщині за кошт українців треба якнайшвидше покласти край. Бо в НТКУ розмістився філіал фронту Кремля в гібридній війні проти України.   

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]