Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
09.08.2016 09:03

Кривавий дракон, виплоджений 9 серпня

Сумні роковини Путлєра у владі. А нам ще вертати і Крим, і Кубань, адже 2018-го - сто років встановлення української влади над Дніпром.

                Чомусь ніхто не каже, не згадує, що сьогодні, 9 серпня, день початку епохи правління кривавого дракона – Путіна. Адже саме цієї літньої доби сімнадцять років тому (1999 року) (он же скільки дев’яток почіплялося, і ще одна – 9 серпня) у Москві оголошено про відставку прем’єр-міністра Степашина і на цей пост затверджено нікому невідомого кадебіста Путіна. Маленького, миршавого. Плюгавого.

                Не пригадаю, чи тоді одразу, а, можливо, дещо згодом, але один мій добрий знайомий, генерал-майор, сказав: «Тип обличчя цього москаля нагадує мені фізіономію професійного вбивці. Типаж вельми ненадійний...»

Приятель щось навіть, пригадую, розповідав про тонке перенісся, глибоко посаджені очиці, погляд з-під лоба, характерні для московського новака, які його неймовірно насторожують. (Взагалі ж бо, читати характер людини по обличчю називається фізіогномікою.) Що, власне, давало йому право, як пояснював, зробити висновок про внутрішні фізіологічні аномалії цієї людини, котра дорвалася до керма влади  в країні, яка ще не розпрощалася з амбіціями імперії зла. Іще з одним моїм колегою, ми тоді недоречно посміялися над забавними прогнозами військового. Навіть не звернули увагу на те, що він служив у військовій розвідці і був, як ми це знали, гарним психологом у житті.

                На жаль, генерал не помилився.  І навіть сам постраждав від російської агресії: мав дачу в Криму, її в нього московіти забрали. Але в яке це порівняння йде з тим, що полягло уже понад десять тисяч громадян України, Крим анексовано, частину Донбасу розтрощено. Кривавий дракон, народжений у владі федерайшен саме 9 серпня, продовжує свій смертний герц і далі. Це просто жахливо…

                А нам же, друзі, незабаром (2018-го) відзначати сторіччя встановлення української влади в Україні. До цієї події хотілося б підійти з поверненими Кримом і Кубанню. Тому нехай щезне з буття породжений 9-им серпня кривавий дракон! І моліться, і боріться заради цього. Амінь!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]