Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.07.2015 11:44

США надали летальну зброю Україні… у вигляді команди Саакашвілі

Карт-бланш Вашингтона для завозних борців з корупцією в Україні, це підтвердження того, що там більше вірять у Саакашвілі, ніж у Порошенка...

Час розставляє все по своїх місцях. Відкриває таємниці й задуми. Ось пригадуєте, на початку нинішнього року (якщо точніше - 25 лютого)  Міхеіл  Саакашвілі у ранзі керівника Дорадчої міжнародної ради реформ в Україні виїздив до США з метою переконати керівництво Конгресу Штатів надати нашій державі зброю для оборони держави. Тепер уже можна точно сказати, що екс-президенту Грузії сказали те, що ми всі нещодавно почули з вуст посла США в Україні Джеффрі Пайєтт: «Корупція для України страшніша за російські танки». Тобто, спершу потрібні перемоги саме на цьому фронті.

Думається, що саме тоді був узгоджений проект імплементації колишнього грузинського лідера в українське керівництво. Навряд чи погоджувалося це попередньо з Петром Порошенком. Думаю, що ні. Хіба у Вашингтоні не знають, що для нинішнього нашого глави держави гроші головніші навіть за Батьківщину, якщо він за рік війни у сім разів збільшує прибуток свого приватного бізнесу, активно займаючись яким грубо порушує статтю 103 Конституції України, яка забороняє президенту займатися отримуванням будь-яких прибутків? Що він опустився навіть до того, коли своєю кондитерською фабрикою в Росії примножує багатства агресора, який за податки, отримані від українського олігарха, убиває наших громадян руками своїх військових і найманців.

Отож замість летальної зброї для України Міхеіл Саакашвілі привіз із США закордонний проект наступу на українську корупцію, в якій погрузнули всі вищі чиновники нашої держави, починаючи з президента-олігарха, глави уряду (насамперед!), міністрів (згадайте бодай бізнес дружини Авакова, яка продала тисячі непридатних для вжитку ранців військовим на фронт за космічну ціну), народних депутатів. Що це саме так, стало достеменно відомо цими днями, коли з’явилося повідомлення про те, що США зі свого державного бюджету фінансує роботу команди Саакашвілі в Україні. Іншими словами, замість летальної оборонної зброї, Вашингтон прислав смертельну команду проти корупціонерів. І вони вже починають діяти.

Так, я тут маю на увазі події минулих вихідних, коли за руку були схоплені на гарячому високопосадовці генеральної прокуратури.

Будьте певні, якби заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе, як це заведено в відомстві, поставив до відома про підозри в корупції відносно вискорангових посадовців ГПУ виконуючого обов’язки генерального, а той зв’язався з паном Шокіним, зловмисники б точно вийшли б сухими з води: сховали б награбоване, пошили в дурні своїх переслідувачів. Поставлений перед фактом велетенського хабару й таємних багатств своїх правових слуг, П. Порошенко, уже не міг інакше діяти, як підтримати сміливий крок групи людей, які замахнулися на банду в ГПУ, котра, як пишуть ЗМІ, начебто покривалася керівництвом відомства. Не дивно ж в.о. генпрокурора пан Володимир Гузир і погрожував усім  після відкриття схронів хабарників та розвінчання факту злочину високопосадовцями центрального апарату органу за дотриманням законності. Давав команду на порушення кримінальної справи проти грузинського остарбайтера в ГПУ, намагався порвати посвідчення співробітника прокуратури, який проводив викриття злочинних багатств бандитів. Гузир, гадаю, чудово розумів, що коли їх не зупинити, вона завтра прийдуть і до нього, і до Шокіна, і навіть, можливо, до самого Яценюка чи навіть Порошенка.

Виявилося, що застопорити дії очищувачів авгієвих конюшень на вулиці Різницькій уже  не так легко, якщо просто таки неможливо. Позаяк у них на подібні дії є мандат… керівництва США. Яке, думаю, менше довіряє П. Порошенку, а ніж М. Саакашвілі та його людям. І це, мабуть, першим зрозумів В. Гузир, який в одну мить учнив крутий кульбіт і став різко підтримувати дії Д. Сакварелідзе в ситуації зі злочинцями з ГПУ.

У цілому, ситуація з затриманням високопосадовців генпрокуратури з купами грошей, діамантів, незареєстрованою зброєю в схронах – вода на млин посилення позицій М. Саакашвілі і його команди в Україні. Факт того, що ми з вами, друзі, ще почуємо й побачимо багато цікавого з цього розряду. Хапуги й крадії, як правило, тупі люди. Вони не вміють робити висновки з тріску доль їм подібних, чекають лише того, аж поки їх на гарячому схоплять за холку. Що ж, нехай пантрують. На це виділені кошти США. І подібне не забариться…

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]