Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.01.2014 22:38

Похвала філософу-авантюристу

Ніхто так уміло і з вигадкою не роздягає, не розвінчує на очах у всіх, привселюдно демонструє ницість та внутрішнє безкультур'я нинішніх "хазяїв життя", як це робить мільйонер Геннадій Балашов. Переконайтеся самі...

 

Усе більше захоплююсь, поважаю неординарного і екстравагантного  Геннадія Балашова. Як він представляє сам себе – має за плечима 52 роки, бізнес-філософ, письменник, психоаналітик, автор книги  "Як стати авантюристом?" Київський мільйонер. А ще – лідер народного руху і політичної партії "5.10".

Каюсь, нічого не знаю про такий рух, про таку партію, а ось пан Геннадій справді колоритна фігура. Не раз чув його захоплюючі філософські міркування на теле- і радіохвилях. Аргументовані доводи з приводу, приміром, першого секрету багатих людей: не потрібно боятися зазнати невдачі. Чи відносно того, що коли є важка робота, її конче необхідно доручати лінивим людям. Вони обов'язково знайдуть легкий спосіб виконати її.

Але попри все пан Балашов умілий провокатор, авантюрист. Насамперед тоді, коли озброюється телекамерою, з'являється між люди. У нього виходять промовисті, яскраві, гострі, сповнені злоби дня, публіцистичні відео сюжети. Як соціальний зріз суспільства.

Коментувати їх немає потреби. Все в них оголене до пізнаванності.   Раджу переглянути ряд останніх відосюжетів - справжніх творчих удач пана Геннадія. Ви все зрозумієте. Саме так сміливо, гадаю, мають йти в люди політики...

Отже:

Сюжет №1.

Сюжет №2.

Сюжет №3.

Сюжет №4.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]