Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.03.2014 11:07

Світова громадськість мусить заблокувати Параолімпійські ігри в Сочі

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Звернувся до світової спільноти з проханням не їхати на зимові Параолімпійські ігри-2014 в Сочі.

Звернувся до світової спільноти з проханням не їхати на зимові Параолімпійські ігри-2014 в Сочі.

 

По-перше, я звернувся до Міжнародного параолімпійського комітету   з проханням скасувати зимові Параолімпійські ігри цього року взагалі, оскільки Олімпійські ігри – це символ миру і вони не можуть проходити на території країни-агресора.

 

Крім того, звернувся публічно до параолімпійців усіх країн світу з пропозицією виступити з відмовою брати участь у зимових Параолімпійських іграх в Сочі. Це питання не захисту України від Росії. Йдеться про неприпустимість будь-якої агресії однієї країни щодо іншої. Якщо не відреагувати на агресію бойкотом сьогодні, то завтра така ж агресія може вилитися на вашу країну!

 

Окреме звернення я направив і до урядовців усіх країн. Від урядовців, які збиралися представляти свої країни на Параолімпійських іграх у Сочі, я прошу категорично не допустити своєї участі у цих заходах. Інакше, будь-яку присутність урядовця на зимових Параолімпійських іграх-2014 у Сочі українці сприйматимуть, як підтримку Росії в її загарбницьких діях.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]