Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.12.2013 14:51

Опозиція поставила Захарченку три вимоги

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Я, Л.Ємець, О.Кужель, І.Швайка та ще кілька опозиційних депутатів провели зустріч з міністром внутрішніх справ України В. Захарченком.

Я, Л.Ємець, О.Кужель, І.Швайка та ще кілька опозиційних депутатів провели зустріч з міністром внутрішніх справ України В. Захарченком.

 

У підсумку зустрічі висновок такий, що ніяких вагомих слідчих дій по побиттю Тетяни Чорновол не зроблено. Машина злочинців не знайдена, злочинці не затримані, навіть власник автомобіля не допитаний. За 12 годин, які пройшли після злочину, автомобіль може бути вже у Берліні чи у Москві. Як на мене, традиційна бездіяльність міліції, яка межує з «кришуванням» злочинців – очевидна.

 

Свіжа публікація журналістки Тетяни Чорновол стосувалася В. Захарченка. Тому формально всі підозри щодо злочину падають на міністра внутрішніх справ. Саме він, як ніхто, зацікавлений у тому, щоб довести зворотне. Бездіяльністю це не доведеш!

 

Учасники зустрічі поставили міністру три вимоги:

Перша – терміново розслідувати справу Тетяни Чорновол;

Друга -  терміново розслідувати справи вчорашньої «харківської різні» та інші аналогічні злочини по всій Україні проти активістів Евромайдану.

Третє – терміново припинити безвідповідальне використання бюджетних коштів та людських ресурсів по безглуздому блокуванню вул. Грушевського та прилеглих вулиць.

 

Наступна зустріч з міністром МВС України В.Захарченком запланована на завтра – 26 грудня 2013 року -  на 14.00.

 

Від того, що зробить міліція за цю добу можна буде зробити висновки чи спроможний В. Захарченко вести переговори з громадськістю чи він просто бездумний виконавець волі Президента.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]