Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
22.11.2013 14:34

ВРУ відмовилася реєструвати законопроект про визнання харківських угод

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Ще вчора, коли Україна нібито інтегрувалася в ЄС, у ВРУ зареєстрували ініційований мною законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про ратифікацію Угоди між Україною та Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту Російської Феде

Ще вчора, коли Україна нібито інтегрувалася в ЄС, у ВРУ зареєстрували ініційований мною законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про ратифікацію Угоди між Україною та Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України» (щодо визнання угоди не ратифікованою)».

 

Але сьогодні, коли Україна змінила орієнтацію, до мене надійшов з ВРУ терміновий лист, в якому повідомили, що мені відмовили у реєстрації зазначеного законопроекту через те, що він нібито є альтернативним зареєстрованому законопроекту №0035 «Про денонсацію Угоди між Україною та Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України», ініційований В.Яворівським.

 

Різниця між моїм і, як кажуть у ВРУ, альтернативним моєму законопроектом у тому, що я пропоную угоду між Україною та Росією вважати такою, що не ратифікована, що є зміною до самого Закону про ратифікацію. А мій колега В. Яворівський, пропонує розірвати цю угоду, що є зміною самої угоди. З юридичної точки зору – це величезна різниця. Крім того, вразі розриву угоди ми повинні сплачувати штрафні санкції, а вразі не ратифікації таких санкцій не передбачається.

 

Парламентар направив голові ВРУ В. Рибаку лист з поясненнями юридичних норм, які він і так знає, сподіваючись, що здоровий глузд переможе і його законопроект зареєструють.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]