Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
15.05.2013 13:42

Вимагаю у Генеральної прокуратури покарати руйнівників Київської форте

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Я не забув вандалам нищення «Київської фортеці» заради будівництва гостьової стоянки до «Євро-2012».

Я не забув вандалам нищення «Київської фортеці» заради будівництва гостьової стоянки до «Євро-2012».

 

Звернувся до Генерального прокурора України з вимогою притягнути до кримінальної відповідальності осіб, які допустилируйнування та незаконне відчуження території пам’ятки національного значення «Київська фортеця».

                                                                                                                                            

Як відомо, під час підготовки до чемпіонату з футболу «Євро-2012» було зруйновано та незаконно відчужено землі пам’ятки національного значення «Київська фортеця».

 

Я, на той час – 2011 року - як депутат Київради, звертався до прокуратури м. Києва з проханням здійснити перевірку та притягнути до кримінальної відповідальності руйнівників «Київської фортеці». Проте до цього часу відповідних дій так і не було вжито.

         

Тепер, коли я обраний народним депутатом України, то звернувся до Генпрокуратури з проханням вжити засобів прокурорського реагування стосовно невжиття правоохоронними органами України заходів щодо покарання руйнівників «Київської фортеці».

 

Жоден злочин проти історії та культури нашої країни не повинен бути безкарним. Якщо тепер і Генпрокуратура не зможе притягнути до кримінальної відповідальності вандалів, які понищили Київську фортецю, то я обіцяю, що все одно не припиню своєї боротьби і таки доб’юся покарання винних.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]