Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
09.07.2009 15:26

Створення веб-ресурсу незаконних судових рішень

Партнер, адвокат, патентний повірений

Хочу звернутися до вас з пропозицією висловити свої думки щодо створення веб-ресурсу, який би акумулював неоднозначні судові рішення.

Шановні колеги. Хочу звернутися до вас з пропозицією висловити свої думки щодо створення веб-ресурсу, який би акумулював неоднозначні судові рішення. Мені як координатору Форуму партнерів Асоціації правників України (АПУ) це важливо. Ця ідея народилася на черговому засіданні Форуму партнерів АПУ яке відбулося 25 червня п.р. у ресторані "Липський Особняк" . У заході взяли участь дванадцять партнерів юридичних фірм, серед яких Володимир Ващенко і Юлія Єригіна, партнери ЮК «Ващенко, Бугай і партнери», Валентин Загарія, керуючий партнер ЮФ «Спенсер і Кауффманн», Сергій Ігнатовський, партнер ЮФ «Саєнко Харенко», Микола Очкольда, керуючий партнер АК «Легитимус», Олександра Павленко, партнер ПГ «Павленко й Побережнюк», Олексій Рєзников, партнер ЮФ «Magisters», Амінат Сулейманова, керуючий партнер ЮФ «AGA Partners», Євген Солодко й Олена Сотник, партнери АК «Солодко й партнери», Оксана Чернобук, партнер ЮФ «Центр права», а також Володимир Дерев’янчук, старший партнер ЮБ «Дерев’янчук і партнери». Почав дискусію Олексій Рєзников, який запропонував створити веб-ресурс, який би акумулював неоднозначні судові рішення, надавав би можливість відкритого й анонімного обговорення таких, а також передбачав рейтингування суддів, залежно від того, наскільки часто рішення того або іншого судді попадають у список сумнівних. При цьому пан Рєзников підкреслив, що юридична фірма, яка є публічною, не боїться коментувати подібні прояви відкрито, від свого імені. Тоді критика стає експертною, такою, що заслуговує уваги й довіри. Учасники констатували, що сьогодні неправосудні рішення - явище досить розповсюджене. Ґрунтуючись на власному досвіді багато хто із присутніх підтвердив, що половина доказів, які досліджувалися суддею в засіданні й є в матеріалах справи, не аналізуються, не оцінюються й взагалі ніяк не відбиваються в рішенні. Навіть, незважаючи на те, що такі факти є підставою для апеляції й скасування рішення в апеляційному порядку. Приклади сумісної роботи юридичних фірм у інтернет просторі є. Наприклад, сайт боржників юридичних фірм http://www.lawfirmdebtor.com.ua.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]