Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.12.2015 13:47

Укрпошта зміцнює свої ринкові позиції

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Сьогодні Укрпошта – найбільша поштова та логістична компанія України, яка має найширший спектр послуг і мереж.

Сьогодні Укрпошта – найбільша поштова та логістична компанія України, яка має найширший спектр послуг і мереж.

Вже скоро на Укрпошті відбудуться якісні зміни. Реалізація розробленої на підприємстві стратегії розвитку дозволить Укрпошті адаптуватися до ХХІ століття та ще більше зміцнити свої ринкові позиції. В першу чергу, ми вдосконалюватимемо якість обслуговування клієнтів, швидкість обробки і доставки відправлень та впровадження нових послуг.

Основною місією Укрпошти є надання споживачам високоякісних послуг поштового зв’язку, фінансових та інших загальнодоступних послуг.

У цьому році Укрпоштою вже запроваджено низку нових сервісів та послуг, зокрема завдяки підписаній угоді з Поштою Китаю скорочено строки доставки є-пакетів з товарами з китайських інтернет-магазинів до 7-10 днів з моменту замовлення, на відміну від трьох тижнів, як раніше.

Особливу прихильність серед українців завоювала послуга з обміну міжнародних згрупованих відправлень «Консигнація». З моменту її запровадження Укрпоштою спільно з Естонською поштою у липні, вже близько клієнтів отримали свої замовлення з Естонії. Також підприємство здійснює обмін відправленнями «Консигнація» (вхідними в Україну) з призначеними поштовими операторами Словаччини, Чехії, Німеччини. Наразі на підписанні знаходиться договір з Поштою Казахстану про обмін згрупованими поштовими відправленнями «консигнація» як вхідними, так і вихідними, між Україною та Казахстаном.

Найактивніший поштовий обмін поштовими відправленнями здійснюється із США, Ізраїлем, Німеччиною, Великобританією. Китаєм, Сінгапуром та Нідерландами.

Завдяки злагодженій роботі всього колективу Укрпошти, підприємство продовжує стабільно поповнювати державну скарбницю, вчасно сплачуючи податки до бюджету. Загалом за січень-жовтень 2015 року підприємством сплачено до бюджетів усіх рівнів 1010 млн. грн., податків.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]