Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.07.2015 13:07

Укрпошта передала дітям 20 ящиків гуманітарної допомоги

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

У сьогоднішніх непростих умовах, в яких опинилася наша держава, особливої уваги потребують діти, чиї батьки загинули, захищаючи рідну землю.

У сьогоднішніх непростих умовах, в яких опинилася наша держава, особливої уваги потребують діти, чиї батьки загинули, захищаючи рідну землю.

Допомагати дітям, які залишились без батьківської опіки, – справа кожного з нас, адже чужих дітей не буває.

Нещодавно Укрпошта долучилася на правах партнера до благодійного проекту «Сонячні листи», метою якого є підтримка дітей, які втратили батьків під час війни на сході України.

Так, колектив Південного поштамту Київської міської дирекції Укрпошти передав волонтерам проекту «Сонячні листи» більше 20 ящиків гуманітарної допомоги зібраної в рамках всеукраїнської акції «Збери кошик для дітей сиріт».

 Волонтери проекту «Сонячні листи», що опікуються дітьми, які втратили батьків у зоні проведення АТО (або чиї батьки зазнали поранень), доставлять цей вантаж саме тим малюкам, яким сьогодні особливо не вистачає уваги та підтримки. Волонтери проекту також опікуються дітьми з багатодітних і малозабезпечених родин.

 Серед речей, зібраних для малечі, чимало чудових подарунків: це і дитячі книжки та іграшки, і різноманітні набори для творчості та розвиваючі ігри – чимало з них зовсім нові або збереглися в хорошому стані. Скоро минуть літні канікули і почнеться навчальний рік, тож особливо актуальним стане нове канцелярське приладдя – олівці, фломастерами, фарбами і зошитами.

Я щиро вдячний усім, хто долучився до нашої спільної благородної справи.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]