Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.03.2014 16:58

Стара коза з Банкової переїхала до Криму

Специаліст з юридичної аритмології. Старший радник юстиції

"Неабияк пошарпану козу, що втратила всякий сором від довгого сусідства з аморальними людьми, почали водити вже навколо Верховної Ради Криму."

коза


Починаючи з перших днів президентства Л.Кравчука та закінчуючи аж останніми днями президентства В.Януковича, протягом двох десятиліть керівництво України успішно "водило козу" навколо теми відновлення прав кримськотатарського народу.
У контексті останніх подій у Криму, як на мене, очевидно, що плоди державного "козоводства" горе-керівників зараз пожинає весь український народ.
Після втечі Януковича естафету "козоводства" у керівників України перехопило [кримінально-політичне] керівництво Криму. Неабияк пошарпану козу, що втратила всякий сором від довгого сусідства з аморальними людьми, почали водити вже навколо Верховної Ради Криму.
Читаємо свіженьке повідомлення УП (нова перлина, вже кримського, державного "козоводства"):

"Парламент Криму обіцяє кримським татарам істотно поліпшити їх становища на півострові.
Як йдеться в повідомленні Верховної ради, "Про гарантії відновлення прав кримськотатарського народу та його інтеграції у кримське співтовариство", за проголосував 81 депутат.
Рада, нібито бажаючи "відновити справедливість і внести свій внесок у забезпечення гарантій відновлення прав кримськотатарського народу та його інтеграції у кримську громаду" пообіцяла включити в нову Конституцію республіки наступні пункти:
надання кримськотатарській мові статусу офіційної мови нарівні з російською та українською мовами;
обрання Верховної Ради Криму за пропорційною виборчою системою за виборчими списками кандидатів у депутати, формування органів виконавчої влади з гарантованим представництвом кримських татар 20%;
гарантоване представництво кримських татар в районних і міських радах та інших органах
і т.п. (повний текст повідомлення УП тут)."

Очевидці кажуть, що почувши по трансляції текст постанови, стара коза з Банкової  почервоніла.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]