Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.09.2015 12:17

Про штампи, наліпки і взаємну повагу адвокатів

Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "ГОЛОВАНЬ І ПАРТНЕРИ"

Наштовхнувся у мережі на розміщений на сайті Ради адвокатів Київської області текст "Про "нові" методи адвокатського захисту клієнта". Розміщена у тексті ілюстрація здалася мені напрочуд знайомою. Дуже схожою на штамп, що використовувся нашим адвокат

Наштовхнувся у мережі на розміщений на сайті Ради адвокатів Київської області текст "Про "нові" методи адвокатського захисту клієнта".

Розміщена у тексті ілюстрація здалася мені напрочуд знайомою.
Screen Shot 2015-09-25 at 11.46.58.png


Дуже схожою на штамп, що використовувся нашим адвокатським об'єднанням.

Зображення цього і не тільки цього штампу було мною опубліковано у блозі. Стаття так і називалася: "Адвокатські штампи".

secret stamp.jpg


Схожість зображень очевидна. Як і  сліди редагування, а саме видалення мого скромного імені і назви нашого адвокатського об'єднання (кожен може побачити шляхом простого збільшення).

Screen Shot 2015-09-25 at 12.14.09.png


На мою скромну думку, поведінка колег з київської області не свідчить про їх повагу до чужої праці та інтелектуальних зусиль.

Пишуть вони про виготовлені ними "наліпки", то чому не ілюструвати розповідь про свою "методу" зображеннями тих наліпок?

А якщо колегам  наші напрацювання здаються більш вдалими чи просто більше подобається, то чому не публікувати їх у первісному вигляді?
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]