Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.12.2013 16:40

Злочинців із "Беркуту" настигне сувора кара українського народу

Народний депутат України VII, VIII скликань

Кадри розправи українського загону спецпризначення "Беркут" над людьми вразили весь світ. Обговорення дій "Беркута" здебільшого зводиться до питання - хто ж надав наказ на побиття людей?

Кадри розправи українського загону спецпризначення "Беркут" над людьми вразили весь світ. Обговорення дій "Беркута" здебільшого зводиться до питання - хто ж надав наказ на побиття людей? Для мене немає сумнівів, що наказ чи дозвіл на проведення цієї брутальної операції дав безпосередньо Янукович, і не є важливим в якій це було зроблено формі. З плівок Мельниченка нам відомий стиль надання таких наказів українськими президентами: "Департіровать його, бл.ть, в Грузію і викінуть там на х.й". А ті, кому потрібно, уловлять і правильно зрозуміють всі необхідні нюанси.

Без сумнівів, Янукович не звелів бити до непритомності дітей та трощити черепа журналістам. Ми вже знаємо, що тим, кому потрібно, достатньо фрази "Об'яснітє ім, бл.ть, что ім нечєго дєлать на Майданє (на Банковой)". І навіть той стрілочник-начальник київської міліції не давав такий наказ, а сказав щось схоже на "Викіньте їх там на х.й з Майдана". Але, прямо був наданий наказ чи не прямо – тепер Янукович і вся та вертикаль, яка передавала наказ, і ті, хто його виконував – є злочинцями і мають нести карну відповідальність. Вони є злочинцями тому що український "Беркут" - це знаряддя вбивства і не знати про це Янукович і його підлеглі не могли. Очевидно, хтось заходив до Януковича і так само як покійний Кравченко казав: "В мене зараз команда боєвая, орли такіє, все, що хочеш зроблять".

Беркут не за одну ніч став злочинним підрозділом. Дії беркутівців свідчать про те, що їх довго і цілеспрямовано вчили вирубати людей, добивати лежачих, завдавати якнайбільших пошкоджень людям. Всі новинні телеканали світу показали відеозапис на якому тварина (я не можу називати цю потвору людиною) з "Беркута" ногою перевіряє чи живий ще один із постраждалих. Людство зригнулося, коли побачило, як ці хижі тварини зграєю накидаються на поранених людей і добивають їх ударами дубинок по голові. Вчора один із закатованих, який пролежав три години на асфальті, розповів як беркутівці ставили ноги на скривавлені голови непритомних людей і фотографувалися. Не буду далі перелічувати і описувати інші жаливі кадри – їх вдосталь в інтернеті – на яких ці нелюді розправляються із беззахисними людьми.

Видно було, що "Беркут" довго і старанно натаскували на кров. Було надто помітно, що ці гієни п'яніють від запаху крови і насолоджуються стражданнями людей. Хтось задумувався над тим, як виглядають тренування чи ритуали, якими цілеспрямоване насаджується і розвивається ця жорстокість? Надто схоже, що для вишколу "Беркуту" застосовуються методики, за якими американці колись готували "тонтон-макут" - був колись на Гаїті схожий злочинний відокремлений поліцейський підрозділ, який місцевий диктатор створив для знищення опозиційно налаштованих громадян.

"Беркут" створений не для боротьби із криміналом. Його призначення – це протидія антивладним масовим заходам. І не просто протидія, а жорстка протидія – яку опозиціонери мають запам'ятати на все життя. Бачили як дружно гієни з "Беркута" біжать до майже непритомних людей і добивають їх? Це не імпровізація – це відпрацьовані командні дії, які у виконанні "Беркута" ми бачили не раз. Однак, коли справа стосується боротьби із криміналом – тут "Беркут" безсилий і не знає що робити: згадайте випадок, коли ці "бійці" покрили себе ганьбою при затриманні чеченських бойовиків. Тому що їх не вчать затримувати справжніх бандитів, в них навіть немає спецзаходів для боротьби із бойовиками. Все їх знаряддя пристосоване лише для катувань, розгону мирних демонстрацій і каліцтва беззахисних людей. Вся ганебна історія цього злочинного підрозділу доводить, що він створений не для захисту громадян, а для захисту режимів та диктаторів.

Гієни з "Беркуту" вже скуштували людської крові і вона їм сподобалася. Тому вони є вкрай небезпечними, особливо в створених для них режимом Януковича умовах повної безкарності. Диких тварин, які нападають на людей, – знищують.

Ця банда садистів у погонах, яка своїми злочинними діями поставила себе поза законом, має бути негайно ліквідована. Всі члени цього злочинного підрозділу мають бути зараз же направлені на примусове психіатричне обстеження. Кати, що причетні до замахів на вбивство людей, повинні нести карну відповідальність і засуджені на відкритих судові процесах. За весь період перебування в цій банді вони мають бути позбавлені стажу та права на пенсію.

Українське суспільство більше не повинно утримувати зграю звірів, що забивають беззахисних закривавлених людей як худобу. Янукович і вся його владна вертикаль має розуміти, що вони нестимуть карну відповідальність не лише за використання злочинного підрозділу, але й за те що не припиняють його злодійську діяльність і покривають їх. Організованому злочинному угрупованню "Беркут" і його ватажкам також потрібно пам'ятати нещодавній приклад з Польщі, де в Кракові засудили таких же самих садистів-спецпризначенців і їх ватажків через 25 років після побиття демонстрантів. Але сувора кара українського народу настигне злочинців із "Беркуту" вже досить скоро.

Джерело: http://gennadiytkachuk.blogspot.com/2013/12/berkut-sadizm.html
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]