Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.09.2016 13:37

Особливий період – мобілізація перетворень

На час війни (особливого періоду) система та вертикаль управління змінюється.

Особливі умови вимагають зміни підходів у формуванні процесу управління державою. На час війни (особливого періоду) система та вертикаль управління змінюється.

Виконання  громадянами України свого конституційного обов'язку щодо захисту Вітчизни – головна, безструктурна система управління державою. Орган управління – єдина громадянська позиція, мета і співпричетність.

Систему передачі команд (сигналів) будує небайдужість та активна громадська позиція. Органи законодавчої та виконавчої влади - це лише сили та засоби реалізації команд для забезпечення обороноздатності держави.

Оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності покладаються на Збройні Сили України.

Правовідносини з Збройними силами здійснюють громадяни. Вони будують механізми військово-цивільного співробітництва. Їх завдання - під ситуацію зробити запит виконавчій владі щодо найоптимальнішого регулювання того чи іншого процесу.

Орган виконавчої влади для досягнення мети громадянського запиту розробляє відповідні пропозиції з урахуванням наявних ресурсів. Для врегулювання нормативних можливостей, які регулюються законом, відправляє запит до законодавчого органу. Законодавчий орган створює можливості під запит органу виконавчої влади, орган виконавчої влади реалізує запит громадськості шляхом створення умов та використання всіх наявних сил та засобів.

Обмеження регулює Конституція.

Загальна частина Кримінального кодексу гарантує, що н е є злочином діяння, яке заподіяло шкоду правоохоронюваним інтересам, якщо це діяння було вчинене в умовах виправданого ризику для досягнення значної суспільно корисної мети.


Захист суверенітету і територіальної цілісності України є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]