Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.07.2017 15:04

Кейс: оскарження заборони продажу алкоголю + текст рішення

Депутати є представниками українського народу, однак прийняті рішення можуть суперечити здоровому глузду та нормам законодавства. Тому потрібно не боятися відстоювати свої законі права в суді, що на власному прикладі ми і спробували продемонструвати.

Депутати є представниками українського народу, однак прийняті рішення можуть суперечити здоровому глузду та нормам законодавства.

Тому потрібно не боятися відстоювати свої законі права в суді, що на власному прикладі ми і спробували продемонструвати.

Для початку потрібно зрозуміти «Чому рішення рад щодо заборони продажу алкоголю є незаконним?»  - лінк на попередню статтю.

Після формування правової  позиції, ми подали позов до Окружного адміністративного суду міста Києва (оскільки оскаржували рішення  Київської міської ради від 22.09.2016  № 19/1023) оплатили судовий збір в 551 грн. 20 коп., і через 10 місяців виграли суд.

А ось і текст самого рішення(постанови):

Наша правова позиція була вірною, що і підтвердив суд в своєму рішенні(постанові).

Дякую усій команді, що працювала над цією справою : Білоцький Владислав, Коваль Максим, Олексій Задоєнко. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]