Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.01.2014 19:17

Заява про підготовку кримінального правопорушення (злочину)

Громадський активіст, депутат Київради VII скликання, голова ГНР КМКЛ ШМД

Касательно Автомайдана и преследования активистов по 29 декабря 2013 года. По просьбе друзей выношу данный текст как образец отдельным блогом для копирования, редактирования и регистрации в районных органах прокуратуры. Копию документа с регистрацией в п

Прокурору Дніпровського району м. Києва
Меєровичу Б.В.

Велімовського Анатолія Романовича,
що мешкає за адресою:
тел. моб.

 

Заява
про підготовку кримінального правопорушення (злочину)

Інформую вас щодо підготовки працівником ВДАІ Дніпровського РУ ГУМВС України в м. Києві Підцерковним, який, можливо, діє у рамках організованого злочинного угрупування, в яке входить також начальник цього ВДАІ Громницький, злочину проти мене,  громадянина України, Велімовського Анатолія Романовича.

Склад злочину передбачений статтями 364 КК України «Зловживання владою або службовим становищем» та 366 КК України «Службове підроблення».

Так, п. Підцерковний є відповідальним за підготовку «Повідомлення», яке було доставлено на мою домашню адресу сьогодні, 13.01.2014, кур’єром. В цьому повідомленні мене запрошують з’явитися у Дніпровське ВДАІ 14.01.2014 року о 15.00  для, як сказано в повідомленні, «складання протоколу щодо адмінпорушення та тимчасового вилучення посвідчення водія».

Як витікало з телефонної розмови з невідомим мені працівником Дніпровського ВДАІ та «Сповіщення» (телефонна розмова відбулася 06.01.2014, а «Сповіщення» я отримав 09.01.2014), причиною цього виклику є рапорт щодо не зупинки мого автомобіля Honda Jazz АА 7396 НР на сигнали жезлу та свистка інспектора ДАІ, які начебто мали місце 29.12.2013 на вулиці Богатирська, 32.

Я вже проінформував працівників ВДАІ, що я не робив ніяких адміністративних порушень у вказаний час та у вказаному місці. Крім того, я не хочу і не повинен підтверджувати чи не підтверджувати те, що мій автомобіль міг знаходитися у цьому місці, і повідомляти про те, хто міг керувати моїм автомобілем.

Але співробітники Дніпровського ВДАІ вочевидь вирішили все ж таки скласти адмінпротокол та вилучити в мене посвідчення водія, не маючи на це ніяких юридичних підстав та будь-яких доказів, що саме я створив якесь правопорушення, крім якогось рапорту відносно можливого перебування автомобіля Honda Juzz АА 7396 НР на вулиці Богатирській 29.12.2013 року.

Вочевидь, що інспектором ВДАІ Підцерковним готується кримінальний злочин, передбачений статтями 364 та 366 КК України.

Згідно ч. 4 ст. 216 Перехідних та Прикінцевих положень КПК України саме на слідчі підрозділи органів прокуратури покладена функція протидії кримінальним правопорушенням (злочинам), які скоюються працівниками правоохоронних органів. Тому прошу прокуратуру Дніпровського району м. Києва терміново вчинити всі необхідні дії щодо запобігання кримінального злочину з боку інспектора Дніпровського ВДАІ Підцерковного та розкриття можливого організованого злочинного угруповання, яке діє у Дніпровському ВДАІ НУ ГМВС України у місті Києві.

Прошу провести перевірку та вжити заходів, щодо недопущення вчинення злочину.

Велімовський А.Р.

13.01.2014 року

Додаток на 2 аркушах:

  1. - Повідомлення
  2. - Сповіщення 
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]