Про автора

Аліна Святненко Коуч лідерів та управлінських команд, PCC ICF. Президентка ICF Ukraine Charter Chapter

Професійна діяльність. Коуч лідерів та управлінських команд, PCC ICF. Президентка ICF Ukraine Charter Chapter.

2004 - 2018 – керівні посади фінансового відділу компанії, зовнішній аудитор: Philips Ukraine, Unitrade Citycom, Comservice, ТЦ Globus, Argo, Winner Imports Ukraine, Real (підрозділ Metro Group), Beiersdorf (торгові марки Nivea, Eucerin), Lush Fresh Made Cosmetics, Egis Ukraina, Vetropack Ukraine, Legrand.

Спеціалізація. Консультування у сфері розвитку корпоративної культури із застосуванням технологій професійного коучингу за стандартами ICF та бізнес менторингу. Реалізація корпоративних програм розвитку лідерського потенціалу від 50 та більше учасників. Опора на кращий світовий досвід.

Допомагаю лідерам та організаціям зростати, долати кризи розвитку та йти в інновації через масштабування мислення та формування ефективних поведінкових стратегій. Спеціалізація - створення та розвиток високоефективних команд, які об’єднані навколо надихаючих ідей і можливостей створювати унікальний досвід, якого не існувало раніше через розвиток лідерських та управлінських компетенцій, впровадження недирективного стилю управління, налагодження ефективної комунікації, вирішення внутрішніх конфліктів, розвиток емоційного інтелекту, адаптацію до змін в період трансформації компанії.

Як президентка ICF Ukraine Charter Chapter (2022-2024) – національного відділення Міжнародної Коучингової Федерації (62000 коучів в 100 країнах та територіях світу) Аліна відповідальна за створення та розвиток ринку професійного коучингу в Україні.

Головна координаторка найбільшої в Україні коучингової програми для 500 лідерів з критичної інфраструктури, що впливають на відновлення економіки під час та після війни в партнерстві з Академією ДТЕК та ICF Foundation (США) “Віднови себе” (2022-2024).

Освіта. Executive coaching, CCE ICF; 
Міжнародний центр коучингу  SLAcademy
Менторинг в бізнесі, CCE ICF
Міжнародний центр коучингу  SLAcademy
Team Coaching, CCE ICF
Coaching and Mentoring International
Професійний коуч міжнародного рівня ACTP
Coaching UP - International University of Coaching.

Контакти: e-mail: alina.sviatnenko@gmail.com
Тел.: +38 (096) 183-11-95