Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
14.07.2022 20:21

Успішний успіх – це не історія трансформаційного коучингу

Executive coach, PCC ICF, підприємниця

Що насправді отримують клієнти в роботі з коучем?

Часто коучинг ототожнюють з успішним успіхом з натяками стьобу та обесцінюванням методу. Не знаю, до кого тут питання, але дійсно ринок за останні роки сформувався складним та різноманітним. Але всі сервісні ринки, де люди взаємодіють з людьми, мають свої особливості та специфіку.
Можна вийти із зіпсованим обличчям після косметолога "на дому", можна помітити після пробігу 500 км, що монтажник колеса не зафіксував нормально чи дантист в пошуках причини болю розкрив здоровий зуб.
Ніхто не застрахований. Питання до нас, як ми обираємо спеціалістів, чим керуємося під час вибору.
Щодо ринку психологічної підтримки, то ситуація наступна: хтось потребує супроводження спеціаліста помогаючої професії, а хтось справляється сам зі своїми життєвими задачами чи вчиться закривати очі на те, з чим не справляється.
Світ змінюється, повинні змінюватися і люди. Адаптуватися в нових умовах життя та виходити із старих стратегій, які більше не працюють на нас. Не страждати і носитися з болем, а вчитися трансформувати його в розвиваючий досвід і щодня прокидатися сильнішим і загартованішим, ніж учора.
Сьогодні активними та енергійними, незважаючи на страшні часи, залишаються ті люди, які раніше працювали або і зараз продовжують працювати з трансформаційними коучами та психотерапевтами. Такі люди знають, на що здатні в будь-яких умовах, вміють опиратися на себе та працюють над створенням цінності та підтримки для інших. І це не про успішний успіх, це про розкриття власного потенціалу. Це про спосіб керування власним життям за будь-яких обставин, це про сенси та власну значимість, перш за все для себе самих.
Людей, які не працюють з собою, видно, повірте. Спосіб світосприяняття, комунікація з іншими людьми, навіть міміка на обличчі багато чого транслює.
Естетика людини - це не про діаманти, ідельний манікюр, нарощені вії та брендовий одяг. Це про комфорт, який відчувають інші поряд з людиною, від якої не фонить агресією, стражданнями та претензією до всього світу.
Сучасний люкс - це не про матеріальне, це про невидиме.
Це про стан, з якого ми проживаємо своє життя і якою ми бачимо реальність. Кожного дня ми знайомимося з собою через різні ситуації та людей: які стратегії допомагають отримати бажане, які в процесі виникають емоції та відчуття, що дає енергію, а що її забирає. Добре розуміти себе, вміти допомагати собі, щоб прокинутися в своєму завтра і бути готовим до нових викликів.
Успішний успіх - це про свободу жити власним життям та право проявлятися на власний розсуд без опори на думку соціуму.
Це про сміливість відправити всіх, хто вас не цінує, вслід за руським кораблем.
Себе не шукають, себе створюють.
Якби ви знали, що саме зараз готуєтесь до наступної реінкарнації, то що було б варто вирішити в першу чергу і почати працювати над цим вже завтра?
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]