Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.03.2019 15:50

Добра новина! Київський АдмінСуд визнав тарифи Гройсмана незаконими!

Експерт з питань соціальної політики

Київський Окружний АдмінСуд визнав тарифи Гройсмана незаконими і скасував Постанову Уряду!!

Рішенням київського окружного адмінсуду постанова кму 315 щодо підвищення тарифів на газ для населення визнана протиправною!

Її скасовано з моменту прийняття...

Це доводить реальність тези Юлії Тимошенко щодо зменшення вдвічі ціни на газ для українців.

Справедливість народжується в боротьбі!

Про перемогу Тимошенко і команди в суді по тариіах Вячеслав Ільченко:"Тимошенко і Кучеренко виграли суд по ціні на газ. Це без перебільшення епохальна подія.

Справа тут не тільки в конкретно взятій постанові КМУ, а в двох ключових речах, які встановив суд.

Перш за все:

- В країні немає ніякого ринку газу. Ціна встановлюється директивно і централізовано. Таким чином, уряд і НКРЕКП порушили статтю 269, п. 3. Угоди про Асоціацію із ЕС. В цьому пункті стверджується, що формування ціни на газ повинно бути чітко визначеним, прозорим та недискримінаційним на основі попиту і пропозиції.

- директивно встановлена ціна на газ не має економічного обгрунтування. Таким чином, уряд і НКРЕКП порушили ще й п. 4 статті 269 Угоди про Асоціацію з ЕС. Згідно цього пункту, якщо ціна на газ регулюється, то повинна бути опублікована методологія розрахунку ціни.

Глобальний висновок: сьогодні суд України офіційно підтвердив, що чинна влада по факту не є проєвропейською і порушує власноруч підписану Угоду про євроасоаціацію. Що ставить під загрозу не лише безвізовий режим, а й сам шлях України в Европу.

Це абсолютно узгоджується із скасуванням статті про незаконне збагачення. Під бравурні реляції про наближення до Европи, нас від європейської економіки розвернули прямо в протилежний напрямок.

Вибачте, а навіщо було тоді вносити в Конституцію зміни про вступ до ЕС? Щоб приховати свої справжні наміри?

Так після цього рішення уже чітко ясно, в який тайожний союз нас волочуть..."

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]