Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
05.09.2012 16:25

ПР готується до масових фальсифікацій в Києві

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

Режим не здатен перемогти в столиці чесно. Саме тому вони будуть використовувати найбрудніші технології заради спотворення волевиявлення киян.

Партія регіонів готує масштабні масові фальсифікації і провокації під час проведення виборів у Верховну Раду. Головне завдання правлячого режиму - зробити все, щоб будь-якими, навіть незаконними, методами не допустити перемоги опозиційних сил у столиці.

Битва за Київ стане однією з найважливіших складових нинішньої загальнонаціональної виборчої кампанії. Це стосується і мажоритарного, і партійного списків кандидатів. Київ - стратегічний центр. Для всієї України голосування в столиці має ключове значення. Кого підтримає столиця - той і «править бал». Саме тому регіонали кинуть сюди весь свій тіньовий організаційний ресурс.

Сьогодні реальний рейтинг списку ПР у столиці не більше 8%, це загальновідомо. Київ їх ніколи не підтримає, ментальність інша, тут криміналітет не в моді, це - аксіома. Тому будь-який кандидат-мажоритарник від влади отримає в реалії не більше 12% голосів, та й то за рахунок підкупу. Водночас, Об'єднана опозиція і кандидати від «Свободи» є фаворитами симпатій киян. За об’єктивними оцінками списочні рейтинги ОО сьогодні складають в Києві  до 40%. Зрозуміло, що значна частина киян підтримує також партію «УДАР» Віталія Кличка  і «Свободу».

Отже, перемогти опозицію чесно в Києві влада не здатна, це неможливо. Саме тому регіонали використовують різні технології: «двійників»,  так званих «незалежних», а також псевдооппозіціонеров від Королевської, Ющенка та інших політичних іуд.

Насправді, масштаби масових фальсифікацій у столиці можуть бути колосальними.
Для досягнення результату режим піде на все без виключення. Вже зараз ми стикаємося з кричущими прикладами підкупу виборців кандидатами від влади. Вони застосовують адміністративний тиск, залякування, шантаж, «чорні технології» і т.д. Надалі, крім усім відомих схем прямого підкупу виборців, «каруселей», підвезення «голосуючих» з усієї країни, підкупу членів ДВК, ОВК, голосувань на дому і т.д., будуть використовуватися і інші «ноу-хау» представників режиму. Про ці схеми ми повідомимо вже найближчим часом на одній із прес-конференцій.

Щоб не бути голослівним, наведу один реальний приклад в столиці. До нас надійшли сигнали від обурених студентів та викладачів Національного Авіаційного Університету, проректором якого є регіонал Максим Луцький, який балотується в 222 окрузі столиці. Так от, працівникам НАУ оголосили, що 28-е жовтня буде робочим днем, а всі, хто не проживає в Солом'янському районі, під страхом звільнення зобов'язані будуть взяти талони за місцем проживання і проголосувати за Луцького. І люди дійсно налякані. Але найбільш кричущим стало повідомлення працівників одного з господарських підрозділів НАУ про проведені в них збори, де їх повідомили, що вони будуть голосувати під контролем на робочих місцях! Ви можете собі уявити, до чого дійшов цинізм поплічників режиму?

Така ж ситуація і з працівниками «Фуршету» в Дарницькому районі, де кандидатом від влади йде Ігор Баленко, та й в інших районах столиці.

Я дуже сподіваюся на взаєморозуміння і об'єднання зусиль між Об’єднаною опозицією, «Свободою» та партією «УДАР» для узгодження найбільш рейтингових кандидатів від опозиції в мажоритарних округах міста Києва на початку жовтня.
І звичайно, Об'єднана опозиція та ВО «Свобода» зроблять все, щоб не допустити виборчого свавілля та хаосу в Києві, і будуть систематично інформувати громадськість про скоєні порушення і провокації з боку влади.

Ми не маємо права здати Київ окупаційній владі!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]