Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.08.2009 17:48

Черновецький вводить інквізицію в столиці

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

    З впевненістю можу заявити, що «чорні списки» на відключення гарячої води в так званих «будинках-неплатниках» будуть поповнюватися  і надалі, і методи, які використовує мер для вибивання боргів стануть жорсткіші. Відключення гарячої води в 53 б

    З впевненістю можу заявити, що «чорні списки» на відключення гарячої води в так званих «будинках-неплатниках» будуть поповнюватися  і надалі, і методи, які використовує мер для вибивання боргів стануть жорсткіші. Відключення гарячої води в 53 будинках 14 серпня – це обкатка радикального сценарію по «вибиванню» боргів з людей, що по формі і змісту нагадує методи інквізиції та рекету. Через декількох боржників влада готова позбавити оплачених послуг тисячі жителів багатоповерхівок. І це не дивлячись на те, що примусове позбавлення оплаченої  послуги є грубим порушенням прав споживачів.

 

    Я впевнений, що методи, за допомогою яких чиновники починають «вибивати» гроші у населення за комунальні послуги, будуть удосконалюватися,  і ставати більш жорстокими із збільшенням тарифів. Наступними у черзі на відключення гарячої води стоять 373 будинки. І цей «чорний список» продовжує рости, поки не буде дана правова оцінка відключенню від водопостачання тих, хто справно платить за комунальні послуги. Я не виключаю, що до будинків, у яких існує заборгованість, найближчим часом стануть застосовувати більш жорсткі методи «покарання».

 

    Не здивуюсь, якщо завтра побачу пенсіонера, який піднімається на дев’ятий поверх пішки, тому що чиновники вимкнули ліфт через борги сусіда. Або у під’їзді вимкнуть освітлення і припинять вивозити сміття. Проблему заборгованості потрібно вирішувати за допомогою сучасних програм індивідуального врегулювання, а не користуватися методами середньовічної інквізиції.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]