Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.08.2009 17:41

Раджу меру провести нараду під розбитим ліхтарем

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

  Громадянське об’єднання «Новий Київ» провело моніторинг на предмет освітлення столичних вулиць у нічний час. Виявилося, що ситуація катастрофічна у всіх київських районах. У центрі міста справи дещо кращі, ніж у спальних масивах. Там неосвітленими

  Громадянське об’єднання «Новий Київ» провело моніторинг на предмет освітлення столичних вулиць у нічний час. Виявилося, що ситуація катастрофічна у всіх київських районах. У центрі міста справи дещо кращі, ніж у спальних масивах. Там неосвітленими залишаються не тільки двори та алеї у мікрорайонах, але і центральні дороги. На деяких достатньо жвавих магістралях справно лише 10 % проектного освітлення.  Причому ситуація погіршується. Напевно, таким чином Черновецький і К вирішили заощадити в умовах тотального невиконання бюджету, але робити це за рахунок безпеки киян - злочин!

 

  Я би порадив меру і його команді під вечір приїхати у будь-який із спальних масивів, вилізти із своїх розкішний майбахів та ролс ройсів, і , як то кажуть, «ніжками» пройтись неосвітленими вуличками, і під розбитим ліхтарем на розбитій лавці провести нараду на тему: «Освітлення столиці у нічний час».  Навіть діти знають, темні вулиці і провулки – це одна з головних причин вуличного травматизму, ДТП та криміналу.

 

  Ситуацію щодо освітлення вулиць необхідно кардинально змінювати. Для цього необхідно розробити та реалізувати комплексну програму, направлену на покращення освітлення вулиць Києва. Тільки тоді нічний Київ буде комфортним та безпечним.        

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]