Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.01.2013 13:52

Майбутнього президента України оберуть на київських Виборах - 2013

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

На виборах мера столиці і депутатів Київради цього року фактично визначиться доля наступних президентських виборів.

Результат голосування на цих виборах стане одним із вирішальних чинників в майбутній президентській кампанії.

На того, хто перемагає в столиці, орієнтується переважна частина громадян України. Тому немає сумнівів, що вибори мера Києва і депутатів Київради у 2013-му році стануть головною політичною подією року і закладуть потужний фундамент для перемоги опозиційного кандидата на виборах президента України.

Незважаючи на те, що виборча кампанія ще не стартувала, не відомий формат і дата проведення київських виборів, потрібно бути готовими. Вже зараз всім опозиційним силам, зокрема, «Батьківщині», «Свободі» та «УДАРу» необхідно вирішувати питання щодо висунення єдиного кандидата на посаду мера, а також узгоджених кандидатів у мажоритарних округах столиці. Кількість округів для кожної політсили повинна визначатися, виходячи з результатів парламентських виборів 2012 року.

Зараз для нас просто необхідне чітке виконання політичних домовленостей між представниками опозиційних сил. А також формування жорсткої виборчої стратегії, що включає в себе серйозну муніципальну програму негайного виведення столиці з соціально-економічного колапсу і житлово-господарської кризи, які спричинило бездарне і грабіжницьке правління окупаційного режиму під головуваннням гебіста Попова.

Ми повинні бити по « донецьки х» на всіх фронтах. Як в політичній, так і господарській складовій. Щоб не дати жодного шансу узурпаторам на будь-яку спробу реваншу після їхньої поразки у 2012-му. Опозиційні сили забов язані діяти злагоджено і консолідовано. Саме цього чекають кияни.

У мене немає сумнівів, що правильний підхід у вирішенні цих завдань принесе представникам опозиції перемогу на мерських виборах і близько 100 депутатських мандатів у Київраді. Це дозволить завдати нищівного удару диктатору Януковичу в Києві і стане потужним плацдармом для перемоги Юлії Тимошенко, як єдиного кандидата від опозиційних сил , на президентських виборах у 2015 році.

При цьому, незважаючи на впевнену перемогу опозиції у столиці на минулих виборах до ВР, не варто розслаблятися. Потрібно ще більше закріпляти свої позиції. Діяти жорстко і впевнено, щоб не розгубити довіру людей, зокрема, киян.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]