Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.12.2012 00:43

Бюджет-2013 приймали відверті відморозки і українофоби

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

Сподіваюся, що новообрані депутати ВР від усіх опозиційних сил зроблять все можливе, щоб ліквідувати цей антидержавний, злочинний документ. Навіть, якщо це прийдеться робити кулаками...

Сором! Продажна більшість нинішньої ВР вчинила черговий злочин проти власного народу, прийнявши Бюджет-2013. З таким державним кошторисом на країну чекає повний економічний колапс вже після Нового року.

Хоча, звичайно, цим невігласам, приплічникам узурпатора плювати на те, як будуть жити українці. Для них головне аби «межигір’я» пахана процвітало, а власні кишені набивалися за рахунок простих громадян.

Усілякі арбузово-азарови разом зі своїм «папіком» та його «сім’єю» за два роки довели економічний стан людей і країни до цілковитого зубожіння. Але рано чи пізно відповідатимуть за все.

Втім, я маю впевненність, що опозиційні сили у новій ВР зроблять все можливе, щоб цей ганебний документ було анульовано вже на перших засіданнях новообраного парламенту. За це варто боротися, блокувати засідання Ради, а якщо потрібно, і битися, по-справжньому, до тих пір, поки регіонали не погодяться переглянути і змінити цей злочинний документ. На кону майбутнє України на найближчий рік.

Дякувати Богу, в новій Раді буде багато міцних, молодих, сильним духом і фізично здорових людей, справжніх патріотів. Переконаний, що наші друзі, соратники і побратими свободівці разом з представниками ОО «Батьківщина» можуть дати доброго прочухана знахабнілим і зажирілим регіоналам та їхнім маріонеткам. Ну, а УДАР?.. Будемо сподіватись, що вони підтримають опозицію.

Хлопці, зробіть все можливе, щоб азаровсько-арбузівський бюджет-2013 було ліквідовано. Україна його не витримає, це крок до повної економічної прірви. Ну а ми завжди вас підтримаємо.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]