Про автора

1 2 3 4 5 . . . 32

Професійна діяльність. Служив на випробувальному полігоні у Казахстані, потім на військовому заводі у Києві. Під час перебудови захопився політикою, у 1991 пішов з армії.

Був одним з організаторів та головою Конституційно-демократичної партії (нині «Віче»). Найбільша активність припала на початок 90-х у рамках «Нової України», яка породила значну частину нинішніх можновладців та опозиціонерів. Тоді ж захопився проблемами конституціоналізму, разом із колегами підготував проєкт Конституції, який навіть був опублікований у 1992 році. Тепер би написав зовсім інший текст.

Цьогоріч десь так у 93-му дуже перейнявся ідеєю Установчих зборів, за наступний час розтлумачив її дуже багатьом (про що, може, ще доведеться пошкодувати). Водночас почав заробляти написанням нотаток і став журналістом. Працював у багатьох київських редакціях, але після «Дня» волію в редакції не працювати. Політикою більше не займаюся, до діяльності «Віче» стосунку не маю, навіть начебто не є членом цієї партії.

Захоплююсь музикою, намагаюся грати у групі та у настільні РПГ. Продовжую писати нотатки, свою роботу називаю не "аналітикою", а "синтетикою". Вважаю, що людству терміново потрібні дві речі – аналоговий комп'ютер та еволюційна теорія Бога.

Освіта. Закінчив військове училище. Громадянська спеціальність – радіоінженер. Військова – фахівець із протиракетної оборони.

Контакти
E-mail: [email protected]