Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.09.2007 17:06

Стратегічне планування

Маркетингові комунікації. PR. SMM. Digital

Щойно повернувся з PR-форумe «PR ради PRоцесса или PR ради результата?». Місце проведення - RЕХ. Учасники достойні. Теми доповідей - теж цікаві. Та найцікавіше - червона нитка, яка проходила через усе спілкування - ук

Щойно повернувся з PR-форумe «PR ради PRоцесса или PR ради результата?». Місце проведення - RЕХ. Учасники достойні. Теми доповідей - теж цікаві. Та найцікавіше - червона нитка, яка проходила через усе спілкування - українські компанії не займаються стратегічним плануванням. Основна причина, кажуть учасники форуму - нестабільна політична ситуація.

З темою "планування майбутнього", ми активно почали працювати в літку цього року. Наш клієнт поставив перед нами ціль - створити комунікацію, яка б надихнула українців на те, щоб вони задумались про власне майбутнє. Коли ми почали працювати над проектом, виявилось, що стосунки у українців з майбутнім дуже складні. Якщо провести умовну шкалу, на яка пройде з минулого через сьогодення в майбутнє, то українці на цій шкалі будуть знаходитись за "теперішнім", у неделекому минолому.

Одна із причин - те, що ми гречкосії. В результаті - циклічність перемін - весна, літо, осінь, зима. Може, звичайно, є і інші. Але факт залишається фактом. На запитання соціологічного дослідження: "В яких термінах ви думаєте про власне майбутнє?" близько 70 відсотків моїх громадян відповіли "Пару місяців, пару років".

А ви наскільки плануєте власне майбутнє?

Теги: майбутнє
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]