Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.04.2023 15:25

Я дарую Єврокомісії ІТ-систему, яка допоможе розблокувати зернове ембарго

Експерт ринку логістики, радник Голови Правління "Укрзалізниці"

Ця система дасть змогу бачити заздалегідь, які вантажі їдуть, куди прямують, і як впливають на споживчі ринки європейських країн

Сьогодні наші європейські партнери, донори й союзники шукають рішення, як зняти напругу на кордонах для наших вантажів і припинити ембарго. Я прошу журналістів, дипломатів, допомогти мені донести до них: технологічне рішення є, воно може запрацювати прямо зараз, і кошти для цього не потрібні.
Я повідомив листом Президентці Єврокомісії Урсулі фон дер Ляйєн, що віддаю Європейському Союзу в безоплатне користування мою технологію та систему, над якою працював чотири роки.
Ця система прозорого відповідального планування вантажоперевезень дасть змогу вирівняти вантажопотоки і відокремити транзит від імпорту.
Система дасть змогу бачити заздалегідь, які вантажі їдуть, куди прямують, як впливають на споживчі ринки країн.
Її можна налаштувати з будь-якими параметрами та запобіжниками, які не допустять того, що трапилося зараз з ембарго зерна.
Європейська спільнота зробила дуже багато для підтримки України. Прийняла наших біженців, підтримує нашу економіку, дає нам зброю.
Сьогодні європейці вважають, що відкриття коридорів для українського зерна шкодить їх виробникам і економіці.
Але насправді це не так! Тому я вийшов з персональною ініціативою, яка покаже європейцям, що Україна - чесний і вигідний партнер! І що співпраця приносить лише користь і дохід європейським країнам. Сьогодні у наших друзів нема цифрового доказу, що економіка Європи лише виграла від надходження великих обсягів українського зерна: насамперед, переробні підприємства, перевалки, дороги, порти.
В рамках системи, яку я пропоную, це буде видно в кожному конкретному випадку.
Європейські уряди будуть орієнтуватися не на паніку фермера, а на об'єктивні цифри.
Сьогодні ми маємо захищати свого виробника, і ця система дозволяє це зробити. Тому що європейці побачать, що наше зерно не є для них загрозою.
Ця система дозволить побачити реальні можливості коридору “Україна-ЄС”.
Ми зможемо планувати експорт так, щоб не було паніки, заторів та зайвих витрат. Система також збалансує роботу «Укрзалізниці», допоможе їй плавно увійти до євроінтеграційних процесів та зменшить вплив чиновників на вартість логістики.
Я безплатно передаю систему і налаштую її.
Це мій персональний внесок у євроінтеграцію України.
І якщо я не зміг це зробити як радник Голови правління “Укрзалізниці”, то я це зроблю як підприємець.
Тому що я хочу змінити світ на краще.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]