Про автора

Юлій Кисельов Консультант зі структурної та фінансової аналітики в галузі авіаперевезень та авіабудування

Професійна діяльність. Консультант зі структурної та фінансової аналітики в галузі авіаперевезень та авіабудування.

Досвід роботи за останні 20 років:

В теперішній час:

Надання консультацій юридичним та фізичним особам з питань вдосконалення системи управління підприємства, економічного аналізу та моделі присутності на ринку.

Липень 2009р – липень 2012р.:

Авіакомпанія «ЮТейр-Україна», Секретар Наглядової ради «ТОВ Авіакомпанія ЮТейр-Україна». Контроль діяльності Виконавчого органу Авіакомпанії. Координація та успішна реалізація проекту, залучення до експлуатації нового типу літака, для ринку України, ATR 72.

Вересень 2008 р. – січень 2009 р.:

Українська хендлінгова компанія. Керівник проекту «Авіакомпанія «ЮТейр-Україна». Директор департаменту наземного обслуговування. Керівництво проектом створення нової авіакомпанії з нуля. Успішна реалізація проекту побудови з нуля структурованого підприємства «Авіакомпанія «ЮТейр-Україна», Київ, Україна», з отриманням сертифікату на відповідність міжнародним вимогам JAR OPS1.

Лютий 2008 р. – липень 2008 р.:

Міжнародна асоціація з розвитку аеронавігаційного обслуговування (RADA). Виконавчий секретар. Організація діяльності. Взаємодія з урядовими та неурядовими установами країн учасників: Україна, Молдова, Грузія, Азербайджан, Туреччина, Вірменія. Отримано досвід взаємодії та перемовин на міжнародному рівні.

Січень 2005 р.- січень 2008 р.:

ЗАТ «Авіакомпанія «АероСвіт». Заступник Генерального директора-Керівник комплексу сервісу пасажирів, Член Виконавчого комітету Авіакомпанії. Координатор виробничої діяльності Українського авіаційного альянсу. Організація та управління наземною експлуатацією повітряних суден на 40 зовнішніх та внутрішніх станціях обслуговування (з них 32 міжнародних). Отримання міжнародного досвіду з оцінки комерційної спроможності та конкурентоздатності літаків, та перемовин з компаніями Boeing та Airbus, при участі в роботі тендерної групи з вибору та закупівлі нового типу літака за для експлуатації в Авіакомпанії.

Жовтень 2005 р. - листопад 2006 р.:

Заступник Генерального директора-Керівник комплексу безпеки польотів та якості. Член Правління Авіакомпанії . Організація та управління системою менеджменту та контрою якості, системою забезпечення безпеки польотів. Вперше серед усіх авіакомпаній на пострадянському просторі, успішне проведення міжнародного аудиту IOSA, з випередженням Аерофлоту на 3 місяці.

Січень 2005 р.- жовтень 2005 р.:

Радник Генерального директора. Член Правління. Управління цільовими проектами. Запровадження структури управління менеджментом відповідно до міжнародних норм і рекомендацій.

Жовтень 1993 р. - листопад 2003 р.:

ТОВ «Незалежний перевізник-Авіакомпанія «Ікар». Виконавчий директор. Управління діяльністю підприємства. Управління проектом з початку експлуатації першими літаками Ан-140. Набуття досвіду: - по підготовці ТЕО з індивідуальних бажань експлуатанта, - залучення міжнародних кредитів, - взаємодії з розробником та літако будівництвом.

Освіта. 1973 – 1976 гг. Кіровоградське льотне-штурманське училище, (з відзнакою), м.Кіровоград. Фах: диспетчер УПР.

1978 – 1983 гг. Академія цивільної авіації, м.Ленінград. Фах: інженер з управління транспортом.

Міжнародні курси. Aircraft Maintenance and Engineering management, Airport Management Course, Station Ground Handling Management, Senior Civil Aviation Management.

Контакти
E-mail: [email protected]