Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.04.2011 14:39

На ринку будуть харчові продукти з назвою "ВКонтакте"

Патентний повірений, тренер програми РАДА USAID, FDI-професіонал

Компанія "Європа Фудс" планує випуск льодяників, жувальної гумки і жувальних цукерок під торговельною маркою «ВКонтакте».

Компанія "Європа Фудс" планує випуск льодяників, жувальної гумки і жувальних цукерок під торговельною маркою «ВКонтакте».

Як відомо, покупець підсвідомо сприймає рекламну інформацію і, виявляючи на прилавку товар зі знайомим позначенням «ВКонтакте» буде звертати на нього увагу. Такий товар сприймається як уже перевірений і тому з гарною якістю.

Роспатент зареєстрував товарний знак "ВКонтакте" і "VKontakte" за компанією-оператором виключно з профільної діяльності, тобто в класах харчових продуктів, що цілком законно для подібної ініціативи. Очевидно, заявлено позначення на реєстрацію і в Укрпатент.

Використання розкрученого і популярного імені принесе успіх харчової компанії, яка зараз зайнята пошуком партнера-виробника з відповідними потужностями.

Треба сказати, що словосполучення «ВКонтакте» досить активно використовується без реєстрації вже давно. Так, на Україні мало місце однойменне танцювальне шоу, а на YouTube частенько можна зустріти напівпрофесійні кліпи з відомою графічної символікою та елементами «соціально-мережевої естетики» відеоряду.

Взагалі, такі дії свідчать про поступове переміщення відомих назв соціальних мереж у товарно-комерційні відносини. Зрозуміло, що це перша ластівка, безперечно, будуть і інші.

Тобто, далі буде...

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]