Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.01.2013 15:35

Як покарано Каськіва

Патентний повірений, тренер програми РАДА USAID, FDI-професіонал

Указом №18/2013 президент України Віктор Янукович визначив керівників напрямків реформ Програми економічних реформ на 2010-2014 рр. "Багате суспільство, конкурентноздатна економіка, ефективна держава".

Цікаво, що серед пантеону віце-прем'єрів та міністрів лише один "простий" керівник агентства (Держінвестпроект) - Владислав Каськів. Це, певно, таку особливу відповідальність на нього поклали, як покарання, вслід за доганою (запропонованою урядовою комісією з розслідування скандалу LNG-терміналу). От бачите, пані та панове, достатньо "лажанутися", от тоді "самі напроситися", й отримаєте величезну відповідальність за реформи у країні. Ну... і, звісно, разом із відповідальністю будуть додані права. Адже, делеговані повноваження обов'язково мають бути ними підкріплені. Владиславе Володимировичу, певен, Ви упораєтеся із цим нескладним завданням, як-то реформи "національних проектів та інвестицій". Адже, для Вас - це дитячі забавки. Ото позабавляєтеся, і по тому...
Як кажуть: "Достатньо впасти у дитинство, аби знову почати подавати надії"...
Ну, а про стрімкий науково-технічний прогрес через участі пана Табачника, якось узагалі не хочеться говорити. Притому, не з боку його особистості чи професіоналізму, а лишень з економічної точки зору. Адже, результати науково-технічної творчості не у кількості створених технологій чи науково-технічних розробок, а у ефективності їх комерціалізації... З цим, певно, і будуть головні проблеми.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]