Про автора

Професійна діяльність. Адвокат.

З вересня 2009 року по цей час працюю Заступником генерального директора з правових питань – членом Дирекції ТОВ "Сватівська олія".

Адвокат, з 25.04.2018 року маю право на заняття адвокатською діяльністю, на підставі рішення Ради адвокатів Донецької області № 4 від 25.04.2018 року, свідоцтво на право заняття адвокатською діяльністю ДН № 5036 від 25.04.2018 року. 

Спеціалізація. Маю досвід повного юридичного супроводження промислового підприємства  (кількість працюючих 300 осіб), (in-house юрист), яке займається переробленням сільгосппродукції понад 10 років, та досвід представництва інтересів клієнтів в загальних, господарських, адміністративних судах.

Освіта. У 2002 році в Луганському державному аграрному університеті (м. Луганськ), здобув вищу освіту за спеціалізацією - бухгалтера з бухгалтерського обліку та аудиту, освітньо-кваліфікаційний рівень – спеціаліст. 

У 2008 році в Міжрегіональній академії управління персоналом (м. Київ), здобув вищу освіту за спеціалізацією - юрист, освітньо-кваліфікаційний рівень – спеціаліст. 

У 2009 році в Харківському регіональному інституті Державного управління Академії державного управління при Президентові України (м. Харків), здобув вищу освіту за спеціалізацією – державне управління, освітньо-кваліфікаційний рівень – магістр. 

Контакти
E-mail: [email protected]