Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.05.2014 16:49

Відкритий дискусійний майданчик для благодійників

Професійна благодійність

30 травня 2014 року об 11:00 в Президент Готелі (м.Київ, вул. Госпітальна, 12) відбудеться друге засідання проекту БлагоLunch. Спеціальною темою нашого чергового зібрання благодійників буде «Усиновлення: як здійснитись мрії дитини-сироти?».

Наприкінці квітня стартував проект «БлагоLunch». Він покликаний стати майданчиком для розв’язання актуальних соціальних питань. Наша дискусійна панель об’єднує благодійників, журналістів, небайдужих до цієї тематики громадських діячів. Завдяки формату проекту, кожен може висловити свою точку зору та запропонувати дієвий, на його думку, механізм змін на краще.

Перший наш БлагоLunch довів неабияку жагу представників благодійного сектору країни до якісної і відкритої розмови. Зустрівшись разом в невимушеній атмосфері, ми змогли напрацювати спільне бачення розвитку благодійних організацій, поділились досвідом та заручитись підтримкою один одного в реалізації власних проектів. Беззаперечно, соціальний ефект від такої взаємодії знайде свій прояв вже найближчим часом.

30 травня 2014 року об 11:00 в Президент Готелі (м.Київ, вул. Госпітальна, 12) відбудеться друге засідання проекту. Спеціальною темою нашого чергового зібрання благодійників буде «Усиновлення: як здійснитись мрії дитини-сироти?» і відбудеться воно якраз незадовго до Міжнародного дня захисту дітей, яке відзначається щороку 1 червня.

Наше обговорення буде стосуватись таких гострих підтем: «Чи є місце інтернатам в ХХІ столітті?», «Чи достатньо захищає держава дітей-сиріт?», «Усиновлення іноземними громадянами дітей України», «Як знайти свій шлях в житті дитині-сироті?» та інші.

Запрошуємо всіх небайдужих представників благодійної сфери, громадських активістів, журналістів та людей, яким є що сказати, для участі в нашому зібранні.

Реєстрація учасників: м. 067 77 491 77 (Владислав) або електронною поштою [email protected]

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]