Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.04.2014 13:56

Ми хочемо відкритої розмови

Професійна благодійність

Запуск нового проекту: "БлагоLaunch". Основне його завдання - сприяти відкритій дискусії в середовищі благодійників, чиновників та представників ЗМІ на гострі соціальні теми.

Розпочинається серія заходів, покликаних сприяти розв’язанню актуальних соціальних питань в Україні, підвищити рівень дискусії в середовищі благодійників, а також допомогти напрацювати дієві «рецепти» вирішення тієї чи іншої непростої ситуації.

Проект із символічною назвою «БлагоLunch» буде проходити щомісяця, збираючи разом усіх небайдужих до гарних справ. А його перше засідання відбудеться вже 25 квітня 2014 року в Aroma Espresso Bar (вул. Мечникова, 3) об 11:00. Відкриє серію засідань дискусійного клубу тема «Благодійні організації: реалії діяльності в Україні»

Авторитетні в сфері благодійності спікери розкриють секрети особливості впровадження масштабних національних та поділяться досвідом реалізації міжнародних благодійних проектів. Крім того, буде обговорено питання об’єднання благодійних організацій України та спрогнозовано подальші виклики, що постануть перед благодійниками у майбутньому. Свою участь у першому заході вже підтвердили: Влада Литовченко, Ірина Гуцал, Валентин Десятник, Артем Стельмашов та інші.

Той, хто бажає стати спікером або взяти участь у заході - телефонуйте
 мені за номером (044) 221 16 73. Кількість місць обмежена, участь - безкоштовна.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]