Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
20.12.2016 10:26

Що приніс нам Миколай?

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Цього року маємо від нього декілька «подарунків», які святкового настрою не додають.

Вчора був день чарівного дитячого свята! Потайки, ми усе життя мріємо про подарунки під ялинку від Святого Миколая та інших казкових персонажів нашого дитинства. Але дорослим Миколай приносить лише те, що ми заслужили. Тому, цього року маємо від нього декілька «подарунків», які святкового настрою не додають.

Погляньмо, наприклад, на результати виборів до місцевих громад. За попередніми підрахунками, у нових об'єднаних територіальних громадах (ОТГ) на виборах минулої неділі серед обраних голів ОТГ перемогли кандидати, висунуті територіальними організаціями партії БПП «Солідарність» - 96 місць, представники ВО «Батьківщина» - 11,«НАШ КРАЙ » - 2, УКРОП - 2, ВО «Свобода» - 2, «За конкретні справи» - 2, Самопоміч - 1, Радикальна партія - 1. 
 
Тобто, якщо за різними опитуваннями, понад 80% населення діючий владі не довіряє, на практиці власну думку виборці продовжують залишати на кухні. А вибір і надалі роблять під тиском адміністративного ресурсу та за солодкі обіцянки численних «миколайчиків» місцевого масштабу. Отже і змін хочеться і відстоювати свої права «колеться». На що ж в цій ситуації сподіватися? 
 
Вкладникам «Приватбанку» Миколай, наприклад, подарував паніку. На думку послів G -7, націоналізація «Привату» робиться для того, « щоб підтримати Україну і працювати разом, щоб сприяти макроекономічній і фінансовій стабільності, поліпшенню інвестиційного клімату, і допомогти українському народу продовжувати шлях до економічного процвітання». Отже, панікувати не слід. Подейкують, правда, що до пізнього вечора в неділю тривали переговори з Миколаєм про те, кому дістанеться головний бонус внаслідок цієї масштабної націоналізації. І, як завжди в Україні, головні подарунки отримає наше найвище керівництво. От і чудесно! Адже на акції протесту наші громадяни виходять, переважно, за гроші? Значить свої подарунки вони вже отримали. А наш президент з командою поплічників на мітинги не ходить. Значить він і має отримати вагомий подарунок від Святого Миколая! А як ви думали? 
    
Звичайно, в історії України бували і більш важкі часи. Навіть тоді, Миколай знаходив можливість привітати чемних діточок. От тільки дорослі постійно забувають історичні уроки і своєю байдужістю та жадібністю періодично доводять нашу державу до руїни.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]