Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
14.01.2016 15:17

Його дім – Україна!

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Підтримайте петицію щодо перенесення праху видатного політичного і громадського діяча, полковника УНР, першого голови ОУН Євгена Коновальця на територію Софії Київської!

Протягом свого життя син України, Євген Коновалець, боровся за її честь та гідність. Він самовіддано займався організацією армії, виховував патріотичність бійців та вчив їх бути патріотами. Його можна сміливо назвати провідником українського народу.

І щоб не говорили про нього, які б суперечки не точилися сьогодні навколо його постаті - ми віримо у те, що героїв треба шанувати. Історія має примирити усіх.

«У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю» - так сильно вірив Євген Коновалець в наш народ. З цим гаслом й до тепер ми відстоюємо свої права.

Тож давайте вшануємо Євгена Коновальця і захистимо його права, адже наші він захищав все своє життя. Я ще раз звертаюсь до патріотів України, які шанують своїх предків і завдячують їм можливістю жити у незалежній державі.

Підтримайте петицію щодо перенесення праху видатного політичного і громадського діяча, полковника УНР, першого голови ОУН Євгена Коновальця на територію Софії Київської!

https://petition.president.gov.ua/petition/19480  

Петиція, розміщена на офіційному інтернет-представництві Президента України, на сьогодні набрала лише 0,1 відсоток від потрібного. Невже Євген Коновалець не заслуговує спочивати на землі, за яку боровся. Невже українці забули його ім'я?

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]